Per què cal censar-nos?

Per què cal censar-nos?

El nou Cens de Socis i Sòcies, l'actualització de les dades per millorar la seguretat i la comunicació amb el Club.

El Club comença a regularitzar la massa social per tenir així identificats i conèixer els perfils de tots els socis i sòcies de l'entitat amb els objectius següents:

  • Actualitzar les dades dels socis i sòcies de què disposa actualment el Club per tal de saber la situació real de la massa social i conèixer el nombre real de baixes que no s'han comunicat.

  • Crear un perfil digital de cada soci o sòcia per millorar la seguretat i la qualitat de serveis que ofereix el Club.

  • Millorar i personalitzar les comunicacions que s'envien als membres del col·lectiu social, per efectuar-les de manera més individualitzada i enfocades a cada perfil i poder donar una informació més precisa i directa per a cada soci o sòcia. 

  • Facilitar el procés d'identificació per realitzar qualsevol tràmit, accedir a les instal·lacions esportives, fer ús dels diferents serveis digitals i participar en processos participatius més àgils i segurs.

  • Avançar en la digitalització del Club i la transformació digital per tal de facilitar l’accés al futur Espai Barça, i que sigui més modern, segur i sostenible.

  • Amb la informació que els socis i sòcies donaran al Club, podrem oferir uns serveis més exclusius i una experiència més positiva i sense barreres a les instal·lacions per a tots aquells que tinguin algun tipus de discapacitat. 

 

 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut