Com censar-te?

Com censar-te?

Procediment per realitzar el cens i crear el perfil digital

Cada soci o sòcia pot actualitzar personalment les seves dades sense necessitat de desplaçar-se a les dependències de l’OAB. Tot el procés s'efectua de manera totalment digital, des d’un dispositiu electrònic que disposi de càmera i micròfon de veu.

La creació del perfil digital del cens cal que es faci des d'un lloc que tingui una bona il·luminació, sense reflexos a la pantalla, ni soroll de fons.

Cens SEPT 2023 CAT

Accés amb Clau i Codi

A través del web del Club o l’App Socis cal dirigir-se a Nou Cens de Socis i Sòcies, i accedir amb la teva Clau i codi personal (PIN).

Un cop dins, caldrà dirigir-se a la pestanya de “Nou Cens de Socis i Sòcies” i després d’acceptar les polítiques de privadesa, es passarà a efectuar la identificació digital, per la qual caldrà fotografiar el DNI, NIE o passaport, efectuar una foto de la cara sencera i fer, opcionalment, una petita gravació de veu.

Pel que fa a l'enregistrament de la veu, en el procés de tramitació del nou cens, el soci pot triar lliurement i de forma incondicionada si marca o no la casella “☐  Accepto la gravació, registre i ús de la meva veu com a dada biomètrica", perquè és una casella opcional, no obligatòria. En el cas d'optar per NO marcar la casella i, per tant, NO AUTORITZAR la gravació de la veu, es podrà igualment seguir amb el procés d’actualització de les dades del cens i completar-lo amb èxit.

Un cop efectuada la identificació digital, s’accedirà a la pantalla d’actualització de dades, a les quals ja estaran incorporades aquelles que es poden extreure de la foto del DNI, NIE i Passaport ja efectuada. Un cop s’actualitzin i es completin les dades requerides, ja estarà incorporat al nou cens del FC Barcelona.

Cens socis i sòcies menors d'edat

El procés és el mateix que en el cas dels socis adults amb la diferència que pels socis menors, el pare, mare, o tutor legal ha de fer una validació declarant que és la persona representant del menor que realitza el procés del Cens.

Els socis i sòcies menors d'entre 14 a 17 anys, han de fer el procés com els socis adults, fotografiant el DNI i fent la foto 'selfie'.

Els socis menors de 14 anys, han de pujar una fotografia i poden afegir el numero de DNI.

 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut