València – Barça: Primera volta invictes (0-4)

Les blaugranes sumen la seva 52a victòria consecutiva en Lliga després de superar al conjunt valencià

Gran victòria del Barça Femení a l’estadi Antonio Puchades que s’han imposat al Valencia per 0-4, gràcies als gols de Rolfö (2), Oshoala i Aitana Bonmatí.

Les blaugranes han aconseguit sentenciar el partit a la primera part i han sumat una nova victòria, la que suposa la 17a victòria en 17 partits de la Lliga F, a més del 6è partit consecutiu sense encaixar gol.

Superioritat culer

Ha sortit de manera espectacular el Barça al terreny de joc, i en el primer minut de joc ja ha tingut una ocasió clara de gol. Aitana ha rematat totalment sola dins l’àrea petita després d’una bona jugada d’estratègia, però la portera del Valencia ha fet una gran aturada.

Això sí, a la següent ocasió no ha perdonat el Barça i Rolfö ha posat per davant a les culers aprofitant una bona centrada d’Oshoala per encetar el partit (0-1, min. 2). Han intentat replicar les valencianes cinc minuts després, amb un bon xut de molt lluny de Salinas, que Sandra Paños ha enviat al travesser.

El gol ha fet que la defensa che deixés espais al darrere i els ha aprofitat el Barça. Primer, la nigeriana Oshoala per marcar el segon després d’una bona jugada de Nuria Rábano (min. 14) i després una altra vegada Rolfö, que només ha hagut d’empènyer la pilota damunt la línia. Les blaugranes havien sortit molt bé al camp i havien tancat la primera part amb un 0-3 que mig sentenciava el partit.

Aitana tanca el marcador

La segona part ha començat igual que la primera, amb un gol blaugrana al primer minut. Aquesta vegada ha estat Aitana Bonmatí qui ha posat el quart del Barça després d’una nova assistència de la lateral Nuria Rábano.

Després del quart gol, les blaugranes han continuat buscant més gols per augmentar la diferència al marcador, però s’han trobat amb Salón, la portera del Valencia. Sobretot després d’un gran xut de fora de l’àrea de Nuria Rábano que ha aturat Salón. També Rolfö ha tingut una gran ocasió per aconseguir el seu hat-trick, però s’ha trobat amb el pal després d’un remat de volea de la sueca.

Però finalment, el marcador no s’ha tornat a moure i el Barça s’ha emportat els tres punts de l'estadi valencià amb el 0-4 final.

Fitxa del partit

Valencia, 0
Barça, 4

València: Salón, Beltran (Pauleta, min. 78), Pujadas, Molina, Bakker, Iannuzzi (Salmi, min. 72), Carro, Torroda (Alguacil, min. 61), Portales (Altuve, min. 72), Chacón i Salinas (Olga Nicolás, min. 61).

Barça: Sandra Paños, Nuria Rábano, Paredes, Mapi León, Marta Torrejón (Lucy Bronze, min. 63), Rolfö (Vicky López, min. 84), Patri Guijarro, Bonmatí (Walsh, min. 63), Oshoala, Mariona Caldentey (Clàudia Pina, min. 84) i Geyse (Crnogorčević, min. 70).

Gols0-1, Rolfö (min. 3); 0-2, Oshoala (min. 15); 0-3, Rolfö (min. 22); 0-4, Aitana Bonmatí (min. 46).