Juvenil A - Europa: Triomf treballat (3-0)

Els blaugranes s'han imposat als escapulats a la Ciutat Esportiva Joan Gamper per estar en solitari en la primera plaça de la Lliga

Victòria i primera posició. El Juvenil A ha guanyat l'Europa (3-0) en un partit sofert i que ha servit per apoderar-se del lideratge en solitari de la Divisió d'Honor del Grup 3

No ha estat un inici fàcil. Perquè l'elenc d'Òscar López ha anat a contracorrent d'un conjunt escapulat intens i agressiu. Sens dubte, que el millor de la primera part ha estat el 0-0 del descans.

La segona part, clau

Tot ha canviat a la represa. Els blaugranes s'han alineat amb l'efectivitat per amarrar el triomf en una segona part més completa. Ben aviat, al minut 53, un omnipresent Lamine Yamal ha fet pujar la tranquil·litat en l'electrònic. En aquest 1-0 també ha participat un elèctric Dani Rodríguez que ha dibuixat una bona centrada des de la banda esquerra.

El partit ha avançat amb més comoditat per als culers, però la sentència no ha arribat fins als instants finals. Al minut 85, Ángel Alarcón ha doblat el marge amb un xut creuat des del balcó de l'àrea. I, al minut 90, els d'Òscar López han amarrat la 12 victòria lliguera amb el gol de Derek Cuevas gràcies a una jugada destacada de Lamine.

Així doncs, el Juvenil A segueix al capdamunt de la classificació. Ara, amb tres punts de marge respecte al segon classificat, el Saragossa.

FITXA DEL PARTIT

Juvenil A, 3
Europa, 0

Juvenil A: Ander, Joan Anaya, Casas (Sergi Domínguez, min. 88), Martin, Xavi Moreno (Gerard González, min. 71), Gerard Herández (Hector, min, 88), Lamine, Caravaca, Marc Guiu (Ángel, min, 66), Unai (Derek, min. 66) i Dani Rodríguez
Europa: Vargas, Batu (Curiel, min. 81), Bea, Basart, Vera, Jandro, Amate, Berni, Aiman (Plaza, min. 66), Willy (Julen, min. 66) i Roman (Sacha, min. 78)

Gols: 1-0, Lamine Yamal (min. 53); 2-0, Ángel Alarcón (min. 85); 3-0, Derek Cuevas (min. 90)

Àrbitre: Berjaga Ruz