El Barça s'emporta el Campionat de Catalunya per clubs

Els blaugranes guanyen en categoria masculina i femenina

El Barça va aconseguir aquest cap de setmana, a Sabadell, un doblet al Campionat de Catalunya de clubs en pista coberta. I és que els atletes blaugranes es van endur la victòria tant en categoria masculina com en categoria femenina.

Els atletes masculins del FC Barcelona van tancar la seva participació amb 83 punts, dos més que el segon classificat, el Cornellà Atlètic. El podi el va tancar L'Hospitalet, amb 69 punts al seu caseller.

Per la seva banda, el Barça va tancar la categoria femenina amb un total de 96 punts, a una distància considerable dels 78 punts del segon classificat, el CA Manresa, i dels 63 punts del tercer classificat, l'Agrupació Atlètica de Catalunya.

És la 18a vegada que el FC Barcelona aconsegueix el doblet al Campionat de Catalunya de clubs, i a més a més recupera el títol femení, que la temporada passada va guanyar el CA Manresa.