Classe magistral de Carlos Ortega

Classe magistral de Carlos Ortega

L’entrenador blaugrana va fer un clínic a Macedònia

Tot i que l’equip no s'està entrenant per a la disputa del Campionat del Món que començarà aquest proper dimecres, l’entrenador blaugrana no para. Carlos Ortega va viatjar fins a Skopje (Macedònia) el cap de setmana passat per fer un clínic davant d’entrenadors de tot Europa per parlar de la presa de decisions defensives a l'handbol

El preparador malagueny va fer una xerrada teòrica davant dels assistents i, més tard, va exemplificar el que havien parlat a la pista amb uns jugadors joves. D’aquesta manera, la part teòrica es complementava amb la part pràctica i més visual que va ajudar que els tècnics assistents poguessin aprofundir més en les explicacions del tècnic del Barça. 

Bona representació blaugrana

A banda de l’entrenador blaugrana, el Global Handball Summit ha comptat amb la presència de Matts Olson, entrenador de l’Elverum noruec; Kiril Lazarov, exjugador blaugrana i actual entrenador de Macedònia; Venio Losert, exjugador blaugrana i actual entrenador de porters de la selecció d’Egipte; David Davis, exentrenador del Vardar i Veszprém entre altres equips; i Nenad Sostaric, entrenador de la selecció croata femenina, entre altres ponents com àrbitres de l'EHF, preparadors físics o psicòlegs de l’esport. 

La setmana vinent, Ortega repetirà l'experiència a Göteborg (Suècia) aprofitant la disputa del Campionat del Món d’handbol. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut