UD Logroñés – Barça Atlètic: Las Gaunas per iniciar l’any

UD Logroñés – Barça Atlètic: Las Gaunas per iniciar l’any

[18 hores, Esport3 i Instat TV] El filial blaugrana afronta aquest dissabte el primer duel del 2023 amb l’objectiu de sumar tres punts a domicili

El Barça Atlètic comença l’any 2023 amb un desplaçament. Serà davant l’UD Logroñés a l’Estadi de Las Gaunas amb l’objectiu de sumar tres punts molt importants. El filial blaugrana afronta el nou any amb el repte de sumar de tres en tres fora de casa, ja que fins al moment només ha pogut sortir-ne victoriós del duel davant Osasuna Promesas, mentre que n’ha empatat tres i n’ha perdut quatre. L’equip que dirigeix Rafa Márquez va acabar l’any 2022 amb bon sabor de boca després de superar el Real Unión a l’Estadi Johan Cruyff (2-1) i vol començar l’any de la mateixa manera. 

El conjunt de La Rioja afronta el partit després de disputar els setzens de final de la Copa del Rei el passat dimecres davant la Reial Societat a Las Gaunas, on van caure per 0-1 en un bon partit. Pel que fa a la dinàmica de resultats a la Primera Federació, la UD Logroñés només ha aconseguit guanyar un partit com a local, i ha empatat de manera consecutiva els últims quatre partits a casa.  

Tot i això, l’equip és conscient de la dificultat del duel i afrontarà el duel amb la màxima concentració sabent que el rival vol sortir de la zona de descens. Així ho ha explicat el tècnic del Barça Atlètic, Rafa Márquez, a Barça TV en la prèvia del partit: “És un rival que té qualitat, que voldrà guanyar a casa seva i que té bona possessió de pilota, però nosaltres tenim pendent aconseguir més victòries fora de casa i intentarem fer el nostre treball per aconseguir-ho”.

Per aquest partit, el tècnic mexicà que recupera Álvaro Sanz i Nil Ruiz, recuperats de les seves molèsties, no podrà comptar amb Emre Demir amb unes molèsties a la zona lumbar, Roberto que continua recuperant-se de la seva lesió, ni els descartats per decisició tècnica, Sergi Rosanas i Zacarias Ghailán. D’aquesta manera, el Barça Atlètic que es va desplaçar aquest divendres dia de Reis amb autocar cap a Logronyo va viatjar amb els següents 20 convocats: Arnau Tenas, Chadi Riad, Marc Casadó, Zalaya, Diounkou, Álvaro Sanz, Aranda, Estanis, Roman Vega, Nil Ruiz, Alvaro Núñez, Fabio, Juanda, Txus Alba, Luismi Cruz, Carbonell, Pelayo, Àlex Valle, Víctor Barberà i Ilias Akhomach.

A les 18 hores, a Las Gaunas, rodarà la primera pilota del 2023. Que comenci l’espectacle.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut