Aitana, Mapi León i Engen reuneixen una multitud de fans a la Barça Store de Canaletes

Aitana, Mapi León i Engen reuneixen una multitud de fans a la Barça Store de Canaletes

Espectacular ambient en el 'Meet&Greet' que les tres jugadores han protagonitzat aquest dimecres amb un gran nombre d'aficionats i aficionades culers

Els culers han tingut avui l’oportunitat de conèixer en persona les jugadores del primer equip femení Aitana Bonmatí, Mapi León i Ingrid Engen, en un Meet & Greet celebrat aquesta tarda a la Barça Store de Canaletes, situada al número 124 de la Rambla barcelonina, on s'ha creat un espectacular ambient generat per la multitud de seguidores i seguidors que s'han reunit a la porta i a l'interior de la botiga. 


Les tres jugadores, que han estat acompanyades pel directiu Xavier Puig, responsable del futbol femení, han rebut una càlida acollida per part de tots aquells seguidors que s’han apropat a la botiga de la Rambla i elles han signat autògrafs, han xerrat i s’han fet fotografies amb els aficionats i aficionades presents.



Les jugadores s'han mostrat molt sorpreses per la gran afluència d'aficionats i aficionades a aquesta acció i la mateixa Mapi León ha manifestat que "L'ambient és espectacular. Em sento com una diva, perquè hi ha tanta gent que ens ha costat sortir del cotxe. És un acte que ens genera il·lusió i realment soc molt feliç d'estar avui aquí".

Per la seva part, Aitana Bonmatí només feia que agrair la presència de tots els seguidors que s'han apropat a la botiga de Canaletes: "No tinc paraules. És brutal poder viure experiències com aquesta i només puc donar les gràcies a tots aquests aficionats i aficionades, que amb la seva presència demostren que tant l'equip com el Club estem fent les coses bé". 

Aquesta trobada ha tingut lloc tres dies abans que l’equip femení disputi el seu primer partit d'aquest any 2023, que l’enfrontarà al Sevilla a la Lliga, el dissabte dia 7 de gener a les 18.15 a l’estadi Johan Cruyff.

Activitats en el partit contra el Sevilla

El partit contra el Sevilla d’aquest dissabte es convertirà en tota una festa tant a l’interior com a l’exterior del terreny de joc del Johan Cruyff. Aprofitant els dies finals de les festes nadalenques, els socis, sòcies i aficionats han exhaurit les entrades per a aquest partit i s’espera un gran ambient a la graderia, i per acompanyar aquest ambient, el Club organitza una sèrie d’accions amb l’objectiu d’amenitzar els moments previs del partit.

Pel que fa a les accions que tindran lloc a l’interior del Johan Cruyff, es comptarà amb la participació de Belena Gaynor, creadora de continguts, digital manager d’Operación Triunfo, jugadora de futbol de petita i seguidora de l’equip femení blaugrana, que actuarà com a speaker i donarà ambient abans del partit. Durant aquest període també tindrà lloc l’animació musical de Clara Rigby, amb les seves DJ sessions, que amenitzarà posteriorment els minuts del descans, i abans de l’inici del partit, la cantautora Raquel Lúa oferirà una interpretació molt personal del cant del Barça des del centre del terreny de joc. L’activació d’una Fan Cam, que permetrà la participació del públic, completarà les accions que tindran lloc a l’interior de l’Estadi.

Pel que fa a les activitats exteriors, cal destacar l’actuació de dansa africana i percussió per part d’un grup representant de l’Associació Alaya Solidària, entitat que fomenta la cultura inclusiva, que farà una actuació de 45 minuts amb sis músics i dues ballarines.

Finalment, a l’exterior de la zona de tribuna s’instal·larà una estació de Photobooth 360, on tots els aficionats podran fer-se un vídeo animat, en el qual la càmera gira al voltant de les persones per generar vídeos de 360° en càmera lenta, que es poden compartir a les xarxes socials.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut