El FC Barcelona, protagonista a la Gala Marca

El FC Barcelona, protagonista a la Gala Marca

Alexia Putellas, Oshoala, Geyse, Jonatan Giráldez i Salma Paralluelo han estat els culers guardonats a la gala

El Barça s’ha endut fins a cinc premis a la Gala dels Premis MARCA a l’Esport Femení celebrada aquest dilluns a l’Antiga Fàbrica d’Estrella Damm de Barcelona. Cal recordar que aquests premis tenen l’objectiu de premiar a les futbolistes i esportistes més destacades de l’any.

Han assistit a la gala a recollir el premi Asisat Oshoala, Geyse Ferreira, Salma Paralluelo i Jonatan Giráldez, mentre que Alexia no ha pogut assistir i ha enviat un vídeo agraïnt el premi. A més, els guardonats han estat acompanyats del directiu responsable del Futbol Femení, Xavier Puig.

Alexia, sempre la millor

La de Mollet del Vallès no es cansa d’emportar-se guardons individuals, Alexia sumarà a la seva llista immensa de trofeus l’MVP de la passada temporada. Un premi que se suma a la Pilota d’Or, el Golden Player Woman, el GlobeSoccer, el premi a millor jugadora de la passada Champions i el premi a millor jugadora catalana. Tots aconseguits pel seu rendiment la temporada passada.

Alexia Putellas, però, no ha pogut estar present a la Gala, però ha enviat un vídeo d’agraïment pel premi.

Pitxitxi compartit

Les dues màximes golejadores de la passada temporada són actualment blaugranes. Assisat Oshoala i Geyse Ferreira, les dues amb 20 gols el passat curs, s’han emportat el premi a les màximes golejadores.

Per a totes dues és el seu primer pitxitxi. Oshoala va anotar els 20 gols en 19 partits, firmant una mitjana d’un gol cada 51 minuts. Mentre que Geyse va marcar 20 gols en 27 partits quan era jugadora del Madrid CFF.

Jonatan Giráldez, millor entrenador

El tècnic gallec del Barça ha estat premiat com el millor entrenador de la temporada passada. Giráldez va endur-se la Lliga guanyant els 30 partits de la temporada, a més d’aconseguir arribar a una final de Champions i guanyar la Copa de la Reina i la Supercopa d’Espanya. "L'exigència és màxima al Barça i és una obligació intentar guanyar tots els partits. Tenim l'espina clavada de la Champions del curs passat i esperem treure-la quan abans", ha afirmat el tècnic culer. 

Salma Paralluelo, el millor gol de l’any

Per acabar, la jove jugadora de Saragossa s’ha emportat el premi al millor gol del passat curs, gràcies al que li va marcar precisament al FC Barcelona la temporada passada amb el Vila-real.

La jugadora de només 19 anys ja porta cinc gols aquesta temporada amb el Barça i s’està convertint en peça clau per a Jonatan Giráldez.

Les altres futbolistes premiades a la Gala dels Premis MARCA a l’Esport Femení han estat Elena Lete (Reial Societat), Premi Zamora; Sonia Majarín (Atlètic de Madrid) Premi Revelació i l’àrbitre Arantxa Gallastegui com a millor col·legiada.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut