HBC Nantes-Barça: Triomf d’orgull (33-37)

HBC Nantes-Barça: Triomf d’orgull (33-37)

Els blaugrana s’imposen en una pista on cap equip havia pogut guanyar aquest curs

Triomf d’orgull en un pista exigent. El Barça s’ha imposat 33-37 a l’HBC Nantes en un escenari on cap equip encara no havia aconseguit guanyar aquesta temporada. Els blaugrana han firmat una gran primera part (16-22), però les lesions de N’Guessan i Langaro a la segona meitat han donat ales al conjunt local, però el treball blaugrana s’ha acabat imposant per sumar un triomf de prestigi.

Bona primera meitat blaugrana

Els de Carlos Ortega han firmat un bon inici de partit. Els blaugrana han dominat el marcador amb un Pérez de Vargas extraordinari sota pals que evitava als locals seguir el ritme culer. 

A partir del 4-4 els de Carlos Ortega han posat una marxa més i un parcial de 0-4 ha donat el 4-8 al Barça. Una renta que els barcelonistes han sabut mantenir i fins i tot ampliar-la. Ludovic Fàbregas, amb cinc gols, seria el culer més destacat en aquesta primera meitat a la qual s’arribaria amb un 16-22 favorable al Barça i amb grans sensacions.

S’imposen a les dificultats

A la represa el Barça es trobaria amb dues lesions. Primer N’Guessan, amb un fort cop al canell, no podria seguir en el partit. Poc després seria Langaro, que s’ha hagut de retirar després d’una acció fortuïta després de fallar-li el genoll. 

Les aturades del porter local Pesic i l’encert ofensiu del Nantes han anat apropant el conjunt francès als blaugrana. El 28-31 quan restaven 14 minuts pel final deixaven el matx del tot obert i amb un Barça bloquejat en atac. El Nantes situava el 30-31, però les aturades de Nielsen mantenien als culers amb avantatge. Una renta que els de Carlos Ortega han pogut ampliar fins al definitiu 33-37.  La mala notícia del matx és que Tim N'Guessan estarà sis setmanes de baixa, mentre que que Haniel Langaro té un temps de baixa estimat entre cinc i sis mesos.
 

Fitxa del partit:

Nantes, 33
Barça, 37

Nantes: Andreas Hofmann (1), Lucas De la Breteche (2), Jérémy Toto (3), Alexandre Cavalcanti (4), Jorge Maqueda (3), Kauldi Odroziola (3), Valero Rivera (5) -set inicial-, Ivan Pesic (-), Thibaud Briet (3), Baptiste Damatrin-Bertrand, Linus Persson (2), Rubén Marchán (1), Theo Monar (2), Rok Ovnicek (1), Aleksander Shkurinskiy (1) i Pedro Portela (2).

Barça: Pérez de Vargas (-), Thiagus Petrus, Ludovic Fàbregas (8), Dika Mem (6), Timothey N'Guessan (3), Aleix Gómez (2), Hampus Wanne (6) -set inicial-, Emil Nielsen (-), Luka Cindric (4), Luis Frade (-), Blaz Janc (4), Jonathan Carlsbogard (-), Melvyn Richardson (2), Domen Makuc (2), Haniel Langaro (-) i Martí Soler (-).

Parcials: 4-5, 4-7, 6-9, 9-12, 13-17, 16-22 (descans), 19-26, 22-28, 27-31, 30-31, 31-34 i 33-37 (final).

Àrbitres: Robert Schulze i Tobias Tönnies.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut