El filial agafa aire i el Juvenil manté el liderat

El filial agafa aire i el Juvenil manté el liderat

El Barça Atlètic es fa fort a casa i s’estabilitza a mitja taula, mentre que el Juvenil depen d’ell mateix per a classificar-se per a la Copa d’Espanya

El Barça Atlètic s’allunya del descens sumant 7 dels últims 9 punts disputats a la Ciutat Esportiva, amb dues golejades contra el Bisontes (5-0) i el Benavente (6-0). Els d’Altisent, a més, només han perdut un partit en les últimes cinc jornades i ara són novens, sis punts per sobre del descens i a cinc de la zona de promoció d’ascens en un campionat molt igualat. El proper partit serà dissabte a les 18h a El Ejido, l’últim abans de l’aturada de Nadal.

El Juvenil se la juga contra el Vicentí

El Barça Juvenil és líder de la Divisió d’Honor amb dos punts d’avantatge sobre Industrias Santa Coloma quan només falta una jornada per acabar la primera volta després de derrotar a domicili al Futsal Mataró (3-4). 

És vital mantenir la primera posició perquè només els primers classificats dels diferents grups de la lliga nacional de Divisió d’Honor Juvenil al final de la primera volta obtindran el bitllet per a la Copa d’Espanya. El Barça depèn d’ell mateix per aconseguir-ho i tot passa per sumar els tres punts a casa contra el Vicentí, o fer el mateix o millor resultat que Industrias Santa Coloma contra l’Eixample en la jornada unificada que es disputarà diumenge a les 13h.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut