Nàstic - Barça Atlètic: Derrota per la mínima a Tarragona (1-0)

Un solitari gol de Robert Simón sobre el xiulet del descans decideix l'enfrontament

El Barça Atlètic no ha pogut tancar la setmana de doble partit amb una segona victòria. Els de Rafa Márquez han perdut per la mínima a Tarragona, contra el Nàstic, i no poden allargar la dinàmica positiva de 4 punts de 6 possibles. Un solitari gol de Robert Simón sobre el xiulet del descans ha estat determinant, malgrat que el filial blaugrana ha intentat reaccionar a la represa. Amb aquest resultat, l'equip blaugrana manté els 22 punts, els mateixos que el Real Unión, que serà l'últim rival abans de tancar l'any.

Un gol al 45 que decideix

En una primera part d'alternatives, però sense gaires ocasions clares, el 0-0 ha costat de trencar. Malgrat tot, i sobre la botzina, ha estat el Nàstic de Tarragona l'equip que ha pogut marxar al descans per davant en el marcador, després que Robert Simón rematés una centrada a l'interior de l'àrea (1-0, min 45).

Un cop dur per al Barça Atlètic, que ha intentat reaccionar a la represa. I ha tingut ocasions per empatar, especialment en el tram final, amb una rematada de Fabio Blanco que ha sortit una mica creuada (min 87).

També l'ha tingut el Nàstic, però Gorostidi s'ha topat amb el pal pràcticament en l'última jugada. Finalment, però, l'1-0 no s'ha mogut i els de Rafa Márquez no han pogut allargar la bona ratxa.

LA FITXA

Nàstic, 1

Barça Atlètic, 0

Nàstic: Manu García, Pol D., Robert Simón (Marc Álvarez, min 64), Pedro, Aarón Rey (Pochettino, min 89), Montalvo (Gorostidi, min 89), Josema, Pablo Fernández (Bonilla, min 75), Guillermo, Joan Oriol, Montes Arce.

Barça Atlètic: Arnau Tenas, Chadi Riad (Zalaya, min 46), Casadó (Aranda, min 60), Álvaro Nuñez, Txus Alba, Luismi Cruz, Carbonell, Pelayo (Diounkou, min 73), Àlex Valle (Roberto, min 82), Víctor Barberà i Ilias Akhomach (Fabio Blanco, min 46).

Gols: 1-0, Robert Simón (min 45).

Àrbitre: Jorge Tárraga Lajara. Groga als locals Montalvo, Pedro i Josema i als visitants Txus Alba, Zalaya i Álvaro Nuñez.