El Barça CBS allarga el seu moment dolç

El Barça CBS allarga el seu moment dolç

Les blaugranes s'enfilen a les 7 victòries

El Barça CBS viu un moment dolç que no s'atura ni per la contundent derrota patida a la pista del Valencia Basket (91-34). I és que l'equip d'Isaac Fernández no ha trobat temps per a les lamentacions i s'ha refet amb dos triomfs seguits al Juan Carlos Navarro per enfilar-se fins a les 7 victòries, que el situen al capdavant de la classificació de la Lliga Femenina Endesa empatat amb cinc equips.

Les blaugranes van demostrar el seu caràcter guanyant el diumenge, només quatre dies després de la patacada a València, a l'IDK Euskotren (80-66). La victòria va tenir un regust balsàmic, tant pel marcador com pel joc i les sensacions retrobades amb l'afició al pavelló Juan Carlos Navarro.

Així, amb aquest reforç anímic, el Barça CBS va rebre dimarts l'Spar Girona per saldar el partit ajornat de la segona jornada de Lliga Femenina Endesa. Les blaugranes ja havien doblegat dos cops el conjunt gironí aquest estiu, i ho van tornar a fer en un duel apoteòsic entre dos dels líders de la competició amb les grades plenes.

Les jugadores locals van marcar el ritme del partit des del principi, alternant pilotes al pal baix amb tirs exteriors. L'Spar Girona va estar a prop de reaccionar durant diverses fases del partit, però el caràcter de les dones d'Isaac Fernández va marcar diferències per fer que el derbi es quedés al Juan Carlos Navarro (70-67). Ja van més de 1.000 dies sense perdre a casa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut