CF Intercity – Barça Atlètic: Desplaçament per recuperar el bon camí

CF Intercity – Barça Atlètic: Desplaçament per recuperar el bon camí

(18:00 hores, Esport3 i Instat TV) El filial blaugrana vol tornar a sumar de tres en tres a Alacant en la recta final d’any

El Barça Atlètic disputa aquest dissabte a les 18 hores el duel corresponent a la jornada 14 del grup 2 de 1a Federació. El conjunt de Rafa Márquez visita l’Intercity a l’estadi Antonio Solanas d'Alacant amb l’objectiu de tornar a guanyar per encarar el tram final d’any amb bones sensacions.

Després de revertir la mala dinàmica que els va dur a encaixar quatre derrotes consecutives, els blaugranes van aconseguir encadenar tres jornades sense perdre, amb un empat i dues victòries. Però el cap de setmana passat els de Rafa Márquez van caure al Johan Cruyff contra el Numància (1-2) en un duel marcat per dos gols matiners dels sorians. Un fet que no pot tornar a ocórrer, tal com va explicar l’entrenador culer en la prèvia del partit d’aquest dissabte: “Hem de mantenir la concentració els 90 minuts perquè no torni a passar”.

Un rival amb cares conegudes

El mexicà va advertir també dels perills de l’Intercity, que ocupa llocs de descens amb 14 punts, quatre menys que el Barça Atlètic (18). Márquez va destacar que es tracta d’un “equip fort, amb bon joc aeri i jugadors d’experiència”. Alguns d’aquests jugadors, de fet, tenen passat blaugrana. És el cas de Guillem Jaime, Xemi, Carmona, Benja i Franck Angong, a més d’alguns jugadors que van passar per les categories inferiors del Club, com Oriol Solde, Cristian Herrera i Pol Roigé.

El conjunt alacantí, dirigit per Gustavo Siviero, suma cinc jornades consecutives sense guanyar, i ha sumat dos dels últims 15 punts. Tot i així, està a només un punt de les posicions de permanència, un fet que converteix el partit en molt important també per a ells.

19 convocats a Alacant

El Barça Atlètic va completar un últim entrenament el divendres al matí a la Ciutat Esportiva Joan Gamper abans de viatjar cap a Alacant. A l’autocar hi van pujar 19 jugadors, i la principal novetat va ser el porter del Juvenil B Diego Kochen, que ocupa el lloc de Nil Ruiz, baixa per unes molèsties al colze del braç dret.

També torna a la llista Txus Alba, que es va perdre l’últim partit per sanció. Zacarías Ghailan, que ja ha començat a entrenar parcialment amb el grup, Estanis Pedrola i Pablo Torre continuen de baixa. Sergi Rosanas, Zalaya i Emre Demir van ser els jugadors descartats en la convocatòria.

Amb tot això, els jugadors convocats són els següents: Arnau Tenas, Diego Kochen, Chadi Riad, Marc Casadó, Diounkou, Alvaro Sanz, Roberto, Aranda, Román Vega, Alvaro Nuñez, Fabio, Juanda, Txus Alba, Luismi Cruz, Carbonell, Pelayo, Àlex Valle, Víctor Barberà i Ilias Akhomach.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut