Comença el procés d’identificació de penyistes oficials del FC Barcelona

Comença el procés d’identificació de penyistes oficials del FC Barcelona

Les penyes oficials del Barça hauran de designar, com a primer pas del procés, una persona preferentment de la seva junta directiva perquè pugui exercir de gestor de la penya

El projecte per a les penyes del FC Barcelona entra en una nova etapa que és molt important de cara al futur d’aquestes entitats: el procés d’identificació del penyistes oficials. El Club engega des d’avui mateix un procediment de registre per als integrants de les penyes, mitjançant el qual els penyistes tindran la consideració de penyistes oficials del FC Barcelona, rebran un carnet identificatiu en format digital i tindran informació i avantatges especials que els atorgarà el Barça.

El primer pas, el gestor o gestora de la penya

Per tal de començar amb aquest procediment i perquè tant la penya com els penyistes comptin amb totes les garanties de la seguretat de les dades que dipositaran en l’entorn del FC Barcelona, el primer pas serà assignar un gestor de la penya preferentment d’entre els integrants de la seva junta directiva. El gestor serà la persona que validarà les sol·licituds dels penyistes i que confirmarà que són socis de la seva penya, així com, en posteriors etapes de desenvolupament de la plataforma online on s’allotjarà aquest registre de penyistes, fer totes les gestions entre penya, penyistes i FC Barcelona, com ara la designació d’entrades o el manteniment de les dades de la junta directiva de la penya, entre d’altres.

La penya ha d’omplir un formulari web on informi el FC Barcelona de qui assumirà aquestes funcions. Podeu trobar el formulari en aquest enllaç:

Durant les properes setmanes, el FC Barcelona anirà recollint la informació per part de les seves penyes abans de començar amb la segona part del procés.

Segon pas: el registre del gestor o gestora

La segona part del procés de registre i identificació dels penyistes del FC Barcelona tindrà com a protagonistes els gestors de les penyes. Novament el Club es posarà en contacte amb les seves penyes per tal que aquestes facin arribar a les persones anteriorment designades un formulari de registre que els gestors hauran d’omplir.

Aquest formulari, que compta amb totes les garanties de seguretat de la informació del FC Barcelona, serà el pas previ al registre de tots els penyistes. El Departament de Penyes del Club vetllarà perquè les persones que afirmen ser els gestors de cada penya siguin els designats, garantint així el bon ús de la plataforma.

Tercer pas: el registre de penyistes

El tercer i darrer pas d’aquest registre de penyistes oficials tindrà com a protagonistes els integrants de les penyes. Mitjançant un formulari, cadascun dels penyistes de les penyes oficials del Barça procediran a registrar-se a l’entorn del FC Barcelona, formant part així de la gran família blaugrana i aconseguint el seu carnet oficial de penyista del Barça. A més, amb aquest registre digital, els penyistes podran rebre informació i avantatges de primera mà per part del Club.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut