Insígnia d'or i brillants per celebrar 75 anys de sentiment barcelonista

Insígnia d'or i brillants per celebrar 75 anys de sentiment barcelonista

Una quinzena de socis i sòcies que es van fer membres del Club l’any 1947 reben el guardó de mans del president Joan Laporta

El FC Barcelona ha celebrat aquest dilluns 21 de novembre l’acte d’entrega d’insígnies d’or i brillants a quinze socis o sòcies que aquest 2022 compleixen els seus 75 anys de vinculació al Club.

Els socis homenatjats que han assistit a l’acte celebrat a la Llotja President Suñol de l’Spoptify Camp Nou, han rebut el seu guardó de mans del president Joan Laporta, que ha estat acompanyat per la vicepresidenta institucional, Elena Fort, i el directiu responsable de l’àrea social, Josep Ignasi Macià.

L’acte ha significat un esdeveniment ple d’emoció en què els socis i sòcies, acompanyats pels seus familiars i amics, han rebut aquest merescut reconeixement pels seus 75 anys de vida barcelonista. Els socis i sòcies que han recollit la seva insígnia d’or i brillants, van tenir el seu primer carnet del Barça l’any 1947, en un període difícil de dictadura i en uns moments molt durs per al nostre país i per al FC Barcelona. Durant aquests 75 anys han mantingut en tot moment la seva fidelitat barcelonista, i han donat el seu suport a l’equip, tant en els moments més complicats i difícils, com en aquells més alegres en els quals s’han pogut celebrar títols i els millors èxits.

En les seves paraules, el president Laporta ha reflectit la importància del sentiment blaugrana que han mantingut aquests socis durant 75 anys. “En temps de postguerra i amb un país esmicolat, vostès van agafar un compromís ètic i social amb el país i amb el Club -ha dit el president blaugrana-. Tots ens hem fet grans amb el Barça, i el Barça s’ha fet gran amb tots vostès. Representen tot un exemple per a les noves generacions que, igual que vostès van veure aixecar-se el Camp Nou, veuran com el nou Spotify Camp Nou es convertirà en el millor estadi del món”.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut