Barça-Civitas BM Guadalajara: Victòria contundent al Palau (38-26)

Els blaugranes deixen els tres punts a casa aconseguint així la desena victòria a la lliga

Nova victòria del Barça a la Lliga Plenitude Asobal. Els blaugranes han superat amb claredat el Civitas BM Guadalajara (38-26) a la jornada 10. D'aquesta manera, els de Carlos Ortega continuen invictes a la competició domèstica per seguir líders en solitari.

Gran inici

Els de Carlos Ortega han començat el partit amb l’accelerador trepitjat des del primer minut de partit. Ja que al minut 10 de joc, els blaugranes ja s'han posat tres gols amunt al marcador (7-4). Amb un gran Aleix Gómez, que ha marcat fins a set gols als primers 30 minuts, set gols, de vuit llançaments que ha intentat l’extrem dret blaugrana.

Així els blaugranes han aconseguit una bona diferència al marcador (14-7 min. 20) i que han seguit mantenint a mesura que passaven els minuts. Gràcies a una gran defensa i a un bon Pérez de Vargas, els culers han deixat el marcador amb un favorable 18-11 al descans.

A més, una de les millors notícies de la nit ha estat el debut de Djordje Cikusa amb el primer equip, un fet que ha passat al minut 20 quan Carlos Ortega l’ha introduït a la pista.

Líders invictes

A la represa els blaugranes han continuïtat augmentant la distància al marcador posant fins a una diferència de 12 gols als 45 minuts (31-19). Amb sobretot, un gran Hampus Wanne des de la banda, que ha marcat 10 gols durant tot el partit. Qui també ha destacat pels locals ha estat Pablo Urdangarín, el jove jugador blaugrana ha sortit molt endollat i ha estat un perill constant per la defensa dels manxecs.

Una segona part on ha tornat a tenir minuts Cikusa que fins i tot ha marcat el seu primer gol amb el Barça. Al minut 51, quan ha entrat per llançar un penal i posar el 33-20 al marcador. Posteriorment, ha tornat a fer gol, aquesta vegada de jugada.

Finalment, el Barça no ha deixat escapar l'avantatge al marcador i ha acabat sentenciant el partit, amb una diferència de 12 gols amb els 38-26 final. D'aquesta manera, ha sumat una nova victòria a l'Asobal per continuar líder invicte. La pròxima aturada culer el dimarts 15 davant el Ciudad de Logroño.

Fitxa del partit

Barça, 38

Civitas BM Guadalajara, 26

Barça: Gonzalo Pérez de Vargas (-), Aitor Ariño (2), N’Guessan (1), Aleix Gómez (7), Domen Makuc (2), Richardson (3), Fàbregas (3) -set inicial- Emil Nielsen (-), Carlsbogard (-), Djordje Cikusa (2), Wanne (10), Artur Parera (-), Langaro (3), Pablo Urdangarín (4), Luis Frade (1).

Civitas BM Guadalajara: Dani Santamaria (1), Pancho Lombardi (3), Manu Catalina (-), Jorge Romanillos (1), Rocha Chiuffa (3), Kemal Hamzic (3), Francisco Silva (2) -set inicial- Gorostidi (3), Marco Krimer (-), José Luis Román (-), Charly Pérez (4), Miguel Llorens (-), Marcos Dorado (1), Jesús Arribas (2), Serradilla (2), Tito Díaz (1).

Parcials: 2-2, 7-4, 12-6, 14-7, 16-9, 18-11 (descans), 21-15, 26-17, 31-19, 32-20, 34-23, 38-26 (final).

Àrbitres: Miquel Florenza Virgili | Jordi Ausás Busquets