Xerrada de Jordi Ríos als residents de La Masia

Xerrada de Jordi Ríos als residents de La Masia

L’actor i còmic va compartir la seva experiència i va parlar sobre la comunicació en públic i la gestió de la popularitat amb els i les esportistes culers

L’actor Jordi Ríos va ser el protagonista aquest dijous d’una nova xerrada a La Masia en el marc del programa de l’Aula de Formació Continuada. El còmic català va compartir una bona estona amb els i les residents a l’Auditori de La Masia per parlar de diverses qüestions des de la seva experiència.

Entre d’altres, Jordi Ríos va aconsellar i va donar algunes eines als esportistes culers per comunicar-se en públic, tenint en compte que en el futur s’hauran d’enfrontar a entrevistes, rodes de premsa i presentacions en públic. També va parlar sobre la gestió de la popularitat, des del punt de la vista de la seva experiència amb l’explosió del programa Crackòvia, en el qual parodiava personatges com Carles Puyol o Johan Cruyff, entre d’altres.

En el tram final de la xerrada, Jordi Ríos va respondre alguns dubtes i curiositats dels residents presents a l’Auditori sobre la seva professió d’actor, tant a la televisió com al teatre. La jornada es va tancar amb una fotografia de família a l’escenari.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut