S.D. Logronyès– Barça Atlètic: Derrota contundent a Logronyo (4-0)

El Barça Atlètic no ha pogut amb un gran Logronyès, que ha dominat el partit i s'emporta la victòria de manera clara

Dura derrota dels homes de Rafa Márquez a la Primera RFEF (4-0). I és que els blaugranes no han pogut amb una gran S.D. Logronyès que des dels primers minuts s’ha mostrat superior i ha deixat el partit mig encarrilat a la mitja part amb tres gols als primers 45 minuts. A la segona part els blaugranes no han aconseguit retallar el marcador, i han rebut el quart i definitiu gol.

Domini local

Els primers 15 minuts de joc han estat de domini local, però sense cap arribada clara. La pilota es movia de costat a costat sense que cap dels dos equips aconseguís crear perill. Fins que al minut 19, Chadli Riad ha comès un penal sobre el davanter del Logronyès. L’àrbitre no ha dubtat i ha assenyalat els 11 metres, on no ha perdonat Iker Unzueta, el nou local.

A partir del gol, els de La Rioja han dominat el partit, i no han deixat fer el seu joc al Barça Atlètic. Un Logronyès que ha tingut el control de la primera part, jugant en estàtic i aprofitant també els contraatacs quan els blaugranes estaven immersos a l’atac. Ha estat quan els locals tenien el control quan ha arribat el segon gol, amb un xut de Samanes que ha sorprès al porter blaugrana Nil Ruiz (minut 34).

Posteriorment, ja a les acaballes de la primera part, una altra vegada Unzueta marcava el tercer del partit amb una gran jugada col·lectiva al primer toc, per deixar el marcador amb un clar 3-0 a favor dels locals (minut 43).

Sense remuntada

Els segons 45 minuts han començat de la mateixa manera que han acabat els primers, i és que a la primera que han tingut els locals, ha acabat un gran xut amb l’esquerre de Diego Esteban per posar el quart al marcador (minut 50).

A partir del quart, els blaugranes han aconseguit tranquil·litzar el joc i evitar que els locals seguissin arribant amb tant perill. Amb els canvis, l’equip de Márquez ha aconseguit dominar el joc, però ja ha estat massa tard, perquè l’avantatge al marcador ja era molt gran. Finalment, derrota dels blaugranes a Las Gaunas davant la S.D. Logronyès i els culers quedaran a la catorzena posició amb 11 punts.

S.D. Logronyès, 4

Barça Atlètic, 0

S.D. Logronyès: Jero, Monroy (Gexan, min 62), Caneda, Victor Ruíz, Manny, Sarriegi (Ribeiro, min 62), Emilio, Borja, Diego, Samanes (Thierno, min 73), Unzueta (Silvente, min 73)

Barça Atlètic: Nil Ruiz, Nuñez, Pelayo, Chadli Riad, Àlex Valle, Txus Alba, Álvaro Sanz (Marc Casadó, min 58), Carbonell (Roberto, min 58), Ilias Akhomach, Barberà (Juanda, min 58), Luismi Cruz.

Gols:  1-0, Unzueta (p) (min 20); 2-0, Samanes (min 34); 3-0, Unzueta (min 43); 4-0, Diego Esteban (min 50)

Àribtre: Antonio Monter Solans