ElPozo - Barça: Sense encert (2-1)

Malgrat les múltiples ocasions culers, la mala sort en la definició condemna als de Velasco, que cauen a Múrcia per la mínima i cedeixen la primera derrota del curs

La falta d'encert ha condemnat els blaugrana a Múrcia. El Barça ha caigut a la pista d'ElPozo per la mínima (2-1) en un partit molt igualat i disputat fins al darrer sospir, on els culers han buscat l'empat fins al final amb infinitat d'atacs sense encert. Malgrat les múltiples ocasions barcelonistes, la falta de punteria en atac no ha permès als de Velasco treure cap punt de la visita al Palacio de los Deportes de Múrcia. Així doncs, el Barça perd el primer partit del curs, però es manté líder en solitari a la lliga amb 15 punts de 18 possibles.

Contratemps inicial

El partit no ha començat de la millor manera i, després de l'intercanvi de cops inicial amb aturades de Juanjo i Dídac, han estat els locals els que s'han avançat al marcador: Catela, en pròpia porta, després d'una jugada desafortunada del Barça en la sortida de pilota quan pressionava Fernando (2-0, min. 7). Menys d'un minut després, ElPozo duplicava l'avantatge amb un gol de Darío (2-0, min. 7).

Tot i el contratemps, els culers han continuat buscant el gol amb insistència i han dominat gran part de les ocasions, però Juanjo, molt segur sota pals, ha aturat les arribades clares dels visitants. Sergio González, Adolfo, Pito, Dyego i Coelho han tingut les més clares, amb pilotes al pal incloses, per retallar distàncies, però el marcador no s'ha mogut i s'ha arribat amb el 2-0 al descans.

Gol merescut

La segona part començava bé per als culers, trobant el premi del gol als dos minuts de joc mitjançant Adolfo (2-1, min. 22), després d'una bona acció de Pito. El Barça trobava la recompensa a la insistència de la primera part i per fi perforava la xarxa de Juanjo.

Insistència sense premi

Tot i el gol a l'inici de la represa, de nou el Barça ha tornat a topar contra un mur. Les ocasions han continuat arribant, amb opcions clares per a Adolfo i Catela, però sense encert final malgrat que els culers arriscaven i insistien cada cop més.

El matx ha arribat amb tots dos equips amb cinc faltes i amb el Barça atacant de cinc en busca de l'empat, amb Dyego de porter-jugador. Precisament el brasiler ha rebut una possible falta a les acaballes del partit que hauria suposat la sisena i el doble penal, però no ha estat assenyalada. Finalment, derrota per la mínima del Barça (2-1) que continua líder en solitari, però perd els seus primers punts de la temporada.