Barça - Esperance Sportive de Tunis: Cap a les semifinals (37-24)

Els de Carlos Ortega s’enfrontaran contra el Kielce el proper dissabte, després de guanyar els dos partits d'aquesta primera fase

Nova victòria del Barça a la Super Globe. Després de guanyar el Ministros mexicà en el primer partit, 24 hores després ha arribat el torn de superar l’Esperance Sportive de Tunis per acabar primer de grup (37-24). Un partit amb superioritat i bon joc i en què l’efectivitat de Ludovic Fàbregas (7 gols) i l’actuació estel·lar d’un Gonzalo Pérez de Vargas, que ha acabat amb un 49% d’encert en les aturades, ha estat clau.

Ara el proper repte del Barça serà ni més ni menys que contra el Kielce, aquest dissabte, en les semifinals d’aquesta Super Globe. Una nova reedició de la darrera final de la Lliga de Campions.

Domini des de l’inici

Amb un bon començament ofensiu, l’equip al descans ja ha reflectit el seu domini i ha marxat al descans amb sis gols de diferència (18-12). En part gràcies a les primeres intervencions de Pérez de Vargas, molt encertat sota pals, que ha ajudat a posar la màxima del primer temps (16-7, min 22). Malgrat tot, l’Esperance tunisià ha aprofitat una petita desconnexió blaugrana i ha pogut reduir diferències fins al 18-12 (min 30) del pas pels vestidors.

A la represa, però, el Barça ha millorat i ha pogut tornar al camí dels primers minuts. Després d’un golàs d’N’Guessan, els blaugrana han tornat al +9 (24-15, min 39), inclòs en un parcial de 6-0 que ha acabat de donar aire als culers (28-15, min 42).

Perquè, tot i que els tunisians han tornat a retallar diferències (30-21, min 51), el Barça s’ha recuperat i ha acabat sentenciant amb el 37-24 final.

LA FITXA

Barça, 37

Esperance Sportive de Tunis, 24

Barça: Gonzalo Pérez de Vargas (p), Luka Cindric (2), Ludovic Fàbregas (7), Dika Mem (2), Timothey N'Guessan (6), Aleix Gómez (4), Aitor Ariño (3) -set inicial-, Thiagus Petrus (2), Blaz Janc (1), Luís Frade (4), Melvyn Richardson (1), Jonathan Carlsbogard, Hampus Wanne (2), Haniel Langaro (3) i Artur Parera.

Esperance Sportive de Tunis: Assil Namli (p), Makram Slama, Achraf Margheli (1), Hazem Bacha (1), Islem Jbeli (2), Oussama Boughanmi (4), Tarek Jallouz -set inicial-, Mohamed Sfar (ps), Abdelhak Ben Salah (7), Firas Jlidi, Rjab Al Shoushen (2), Bilel Abdelli (1), Mohamed Ali Bhar, Lyes Hachicha (5) i Ghassen Toumi (1).

Parcials: 3-2, 8-4, 11-4, 15-6, 16-8, 18-12 (descans), 21-14, 25-15, 30-17, 30-19, 33-22 y 37-24 (final)

Àrbitres: Robert Schulze, Tobias Tonnes.