Dos Clàssics consecutius després del Mundial!

Dos Clàssics consecutius després del Mundial!

El Barça d’hoquei patins tornarà a competir a Riazor el dimecres 23 de novembre i tot seguit rebrà el Reus al Palau

El Barça d’hoquei patins va arribar a l’aturada mundialista en una situació privilegiada: líder i ple de victòries en les primeres sis jornades. Ara, per disputar a la setena jornada, cal esperar a la celebració dels World Skate Games que se celebraran a l’Argentina. El Mundial d’hoquei es jugarà a San Juan entre el 7 i el 13 de novembre i les respectives seleccions ja estan en fase de preparació. Un cop acabi el Mundial, l’OK Lliga tornarà a centrar l’atenció amb un retorn d’alt voltatge.

El Barça jugarà dos dels Clàssics de l'OK Lliga de forma consecutiva: la jornada 7 a la pista del Deportivo Liceo el dimecres 23 a les (20.00 hores) i, tres dies després, es rebrà el Reus Deportiu Virginias al Palau Blaugrana (dissabte 26 en horari per confirmar).

El 60% de la plantilla blaugrana es troba preparant l’esperada cita (Pau Bargalló, Ignacio Alabart, Sergi Fernández, Helder Nunes, Joao Rodrigues i Matias Pascual) i, després d’una primera setmana de descans, els no internacionals Sergi Panadero, Marc Grau, Carles Grau i Sergi Llorca -aquest últim en fase de recuperació de la lesió- han tornat als entrenaments.

Les sessions preparatòries es realitzen aquests dies al Palau Blaugrana amb la presència també dels joves jugadors del Barça Atlètic i del Junior.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut