Bernd Reichart, nomenat CEO d'A22 Sports Management

Bernd Reichart, nomenat CEO d'A22 Sports Management

El nou CEO es compromet a iniciar un diàleg obert amb els actors del futbol

A22 Sports Management, societat de desenvolupament esportiu comercial europea, ha nomenat Bernd Reichart (48 anys) CEO de l'empresa. Reichart és un executiu del món dels mitjans de comunicació i l'esport amb una extensa trajectòria. Fins no fa gaire, ocupava el lloc de director general del Grup RTL Deutschland, una de les principals empreses de mitjans de comunicació d'Europa.

En un principi, se centrarà a iniciar un diàleg actiu i extens amb un ampli grup de parts interessades en el futbol que inclourà clubs, jugadors, entrenadors, aficionats, mitjans de comunicació i responsables públics. L'objectiu és impulsar el desenvolupament d'un model esportiu sostenible per a les competicions europees de clubs que reflecteixin els millors interessos mutus a llarg termini dels aficionats i la comunitat futbolística en general.

Bernd Reichart va declarar: "La situació actual del futbol europeu de clubs està marcada per diversos desafiaments, que no es resoldran per ells mateixos. Els presidents del Reial Madrid CF, del FC Barcelona, i de la Juventus FC han exposat recentment els seus punts de vista sobre els problemes a què s'enfronta aquest esport. Crec que fan les preguntes correctes i, personalment, voldria escoltar moltes i diverses veus perquè la comunitat del futbol europeu pugui trobar conjuntament les respostes adequades. L'esport que tots estimem es beneficiarà d'un diàleg honest i obert, sense restriccions, sobre un futur més brillant a través d'una reforma profunda".

Cas de competència del TJUE en curs

La iniciativa de diàleg entre les parts interessades s'està duent a terme amb el procés legal en curs al Tribunal de Justícia de la Unió Europea com a teló de fons. Aquest procés gira sobre la legalitat, segons el dret de la competència, de l'actual monopoli de la UEFA sobre les competicions europees de clubs. La sentència del TJUE s'espera per al 2023. A22 és codemandant en aquest procés, que es va iniciar després de les propostes al voltant de la Superlliga Europea l'abril del 2021.

Sobre Bernd Reichart

Bernd Reichart va començar la seva carrera a la indústria dels drets esportius amb UFA Sports. El 2003, va treballar com a Marketing Manager a l'agència de drets esportius Sportfive. El 2004, es va traslladar a la principal empresa de mitjans de comunicació espanyola, Antena 3 -avui Atresmedia- com a Head of Investor Relations. Del 2007 al 2013, va supervisar una cartera de canals de televisió obertes com Managing Director Multichannel. El 2013, Bernd es va incorporar al Grup RTL a Alemanya, assumint les funcions de Managing Director del canal de televisió alemany VOX, on va posar en marxa alguns dels programes més reeixits de la història del canal. El gener del 2019, va ser nomenat CEO del Grup RTL Deutschland, dirigint un dels principals grups privats de radiodifusió d'Europa fins a finals del 2021. Des del gener del 2019 fins al juny del 2022, va ser també membre del Comitè de Direcció del Grup Bertelsmann, empresa de mitjans de comunicació, serveis i educació que opera a 50 països de tot el món.

Sobre A22 Sports Management

A22 Sports Management és una empresa constituïda per patrocinar i assistir la creació de la Superlliga Europea. En la tasca d'assessorament, A22 Sports Management se centra principalment en l'estructura general i els aspectes operatius i financers d'aquesta nova competició possible.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut