Joan Laporta presideix la sessió informativa sobre l’Assemblea Ordinària del diumenge

Joan Laporta presideix la sessió informativa sobre l’Assemblea Ordinària del diumenge

Acompanyat dels vicepresidents Rafael Yuste, Eduard Romeu i Elena Fort, ha repassat la situació del Club i els aspectes econòmics que es votaran telemàticament

Aquest dijous s'ha celebrat a la Sala Roma de l’Spotify Camp Nou la sessió informativa que el Club ha organitzat per informar dels temes que es tractaran diumenge a l'Assemblea General Ordinària de Socis del FC Barcelona.

El president Joan Laporta ha presidit aquesta sessió, acompanyat d’una representació de la seva Junta Directiva formada pels vicepresidents Rafael Yuste, Elena Fort i Eduard Romeu, així com el directiu Josep Ignasi Macià.

Joan Laporta ha estat l’encarregat de donar la benvinguda als 130 compromissaris que han assistit a l'acte, i ha repassat la situació del Club i les decisions i innovacions que ha aportat la seva directiva, on ha sobresortit la necessitat d’activar les palanques econòmiques. El president blaugrana ha volgut destacar també la bona actitud dels socis i sòcies, que han donat suport en tot moment a les propostes plantejades des del Club.

Les paraules del president han estat completades pel vicepresident econòmic, Eduard Romeu, que ha detallat amb més precisió aquelles dades econòmiques que s’exposaran el proper diumenge a la votació de l’Assemblea, centrats en el balanç de la temporada passada, el pressupost per a l’actual exercici i la ratificació de les palanques activades.

Rafael Yuste també ha volgut agrair els socis i sòcies que tornen a estar plenament al costat de l’equip i han tornat a omplir l’estadi, mentre Elena Fort ha donat resposta en aquelles qüestions encaminades en aspectes socials i en la nova normativa d’abonaments.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut