Gaudeix d'un partit del Barça Femení des de la Llotja de l’estadi Johan Cruyff

Gaudeix d'un partit del Barça Femení des de la Llotja de l’estadi Johan Cruyff

Aquells socis o sòcies interessats hauran de formalitzar la seva inscripció a través d'un formulari obert fins al 26 d’octubre i un sorteig determinarà els agraciats

Tots aquells socis i sòcies majors de 16 anys que vulguin optar a veure aquesta temporada 2022/23 un partit de Lliga de l’equip femení del FC Barcelona des de la Llotja Presidencial de l’estadi Johan Cruyff, hauran d’omplir el formulari de sol·licitud, que estarà activat a partir del dilluns 3 d’octubre i fins al dimecres 26 d’octubre. 

El Club posa novament en funcionament aquesta temporada el dispositiu de Llotja Oberta a l’Estadi Johan Cruyff, que permetrà als socis i sòcies poder gaudir d’un dels partits de la Lliga de futbol femenina des d’un lloc privilegiat, com és la Llotja Presidencial de l’Estadi de la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

Formulari de sol·licitud

Per optar a una de les places que permetrà seguir un partit del FC Barcelona femení des de la Llotja, els socis i sòcies interessats han d’omplir el formulari de sol·licitud que es trobarà al següent enllaç del 3 al 26 d’octubre.

Sorteig el 28 d’octubre

Entre totes aquelles persones que s’hagin apuntat al formulari durant el període en què romandrà obert, se celebrarà un sorteig davant notari el divendres 28 d’octubre, que determinarà els 25 noms dels socis o sòcies que seran convidats a la Llotja Oberta de l’estadi Johan Cruyff i el partit de l’equip femení al qual assistiran.

La Llotja Oberta estarà activa en cinc partits de la Lliga Espanyola femenina, en els quals es convidaran cinc socis o sòcies a cada partit, que podran venir amb un acompanyant que no ha de formar part necessàriament del col·lectiu social del Club.

El Club es posarà en contacte amb els guanyadors per informar-los del premi i comunicar-los el partit que podran presenciar.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut