Els pàrquings de busos de les Penyes s’han de demanar per a cada partit

Els pàrquings de busos de les Penyes s’han de demanar per a cada partit

Les Penyes que vulguin estacionar al recinte habilitat pel FC Barcelona pels seus autocars han de fer la petició per a cada partit. No s’acceptaran acreditacions d’altres temporades o partits.

Les penyes oficials del FC Barcelona podeu demanar una acreditació per tal de poder aparcar el autobús amb què fareu el desplaçament a l’Spotify Camp Nou. Per fer-ho, s’ha de sol·licitar mitjançant un formulari habilitat al web. Una vegada confirmat, les penyes rebreu per correu electrònic la vostra credencial de pàrquing, dins de les 48 hores precedents a la disputa del matx.

Quan ho heu de demanar?

Per als partits que se celebren durant el cap de setmana, aquesta petició l’haureu de realitzar com a molt tard el divendres d’aquella mateixa setmana abans de les 08:00 hores. D’altra banda, per a aquells partits que tinguin lloc entre setmana, la petició l’haureu de fer abans de les 08:00 hores del dilluns de la setmana del partit.

Com demanar pàrquing per a un partit?

Les penyes que necessiteu un passi d’aparcament haureu d’emplenar el formulari online en què us demanaran detalls logístics, com ara la matrícula de l’autocar.

Rebreu el passi al vostre correu electrònic i l’haureu d’imprimir en format A4.

Utilitzant aquest sistema no teniu necessitat de passar per les taquilles de l’Estadi.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut