Actualització de les condicions d’ús de l’abonament de l’Spotify Camp Nou

Actualització de les condicions d’ús de l’abonament de l’Spotify Camp Nou

Noves mesures per potenciar la presència de socis, sòcies i resta d'aficionats als partits de l'Estadi

Aquesta temporada 2022/2023 s'han actualitzat les condicions d'us dels abonaments de l'Spotify Camp Nou, amb una sèrie de mesures que s'exposen en els punts següents:

  • Els socis i sòcies abonats a l’Spotify Camp Nou que no assisteixin, cedeixin o alliberin el seu seient en 10 partits de la temporada, el Club els aplicarà el Seient Lliure Invers, notificant prèviament al soci, de tal manera que l’abonament es posarà per defecte a la venda, sempre que el soci o sòcia titular no en reclami el seu ús abans de 72 hores de l’inici del partit en qüestió. El soci o sòcia només rebrà la part corresponent del Seient Lliure, en cas de venda de la localitat.

    • Els socis i sòcies abonats a l’Spotify Camp Nou que no assisteixin, cedeixin o alliberin en cap partit durant la temporada 2022/23, perdran la seva condició d’abonat a l’Spotify Camp Nou de cara a la temporada 2023/24.

    • Els socis i sòcies abonats a l’Spotify Camp Nou que assisteixin a un 85% dels partits comptaran amb un seguit d’avantatges, entre els quals descomptes en el preu d’entrades per a acompanyants, en els serveis de restauració del Camp Nou, participació en sortejos d’entrades i samarretes, etc.

Per aquest motiu, el Club anima a venir a l’Estadi, o en cas que no es pugui, que es posin les localitats al Seient Lliure per tal que altres socis, sòcies i aficionats puguin gaudir de l’espectacle i aconseguir així una màxima assistència.

Per a qualsevol consulta addicional que puguin necessitar els socis i sòcies amb abonament, es poden dirigir a la bústia de correu electrònic oab@fcbarcelona.cat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut