El Barça CBS afronta la seva primera pretemporada a Encamp

El Barça CBS afronta la seva primera pretemporada a Encamp

Les blaugranes estaran tres dies a Andorra

El Barça CBS ha arribat aquest dimecres al Comú d’Encamp per encarar la primera pretemporada de la seva història a la localitat andorrana. Les blaugranes completaran tres dies d’entrenaments, fins al dissabte 24 de setembre, en l’última setmana abans de començar la temporada amb la disputa de la Lliga Catalana.

L’equip, acabat de pujar a la Lliga Femenina Endesa, ha estat rebut aquest dimecres a la tarda, a peu de pista, per la cònsol major d’Encamp, Laura Mas, i pel conseller d’Esports, Infància i Joventut, Xavier Fernàndez.

Més de 50 noies participants en el programa de la Federació Andorrana de Basquetbol Her world, her rules, apadrinat per la FIBA,  han format part de l’inici de l’entrenament i han pogut conèixer de més a prop les jugadores del Barça CBS.

Després d’una fotografia conjunta, la capitana de l’equip blaugrana, Marta Canella, ha lliurat a la cònsol major, Laura Mas, una samarreta i una pilota signada per totes les jugadores.

Laura Mas ha destacat la novetat de l’estada del Barça CBS i el seu impuls a l’esport femení: “És un orgull tancar les estades de pretemporada del Barça contribuint a visualitzar l’esport femení a la nostra parròquia”, ha manifestat.

Per la seva banda, l’entrenador del Barça CBS, Isaac Fernàndez, ha celebrat aquesta nova manera d’encarar la temporada i ha deixat clara la finalitat: “L’objectiu és que l’equip creixi en els dos nivells, el tàctic i en la part humana”.

Anna Cruz ha parlat sobre aquesta pretemporada: “Estem molt agraïdes de poder estar aquí i de poder coneixe’ns una mica més com a equip, ja que vuit jugadores repeteixen de l’any passat, però la resta som noves, i la veritat és que l’entorn és immillorable”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut