Luis Enrique cita sis jugadors culers

Luis Enrique cita sis jugadors culers

Fins a 14 jugadors blaugranes han estat citats per set seleccions diferents

Després de la pròxima jornada de lliga, en la que els blaugranes s'enfrontaran a l'Elx a l'Spotify Camp Nou, tindrem una aturada del futbol de clubs perquè es desenvolupi una jornada FIFA en la que les seleccions europees tindran que disputar partits de la UEFA Nations League, mentre que la resta de seleccions començaran la preparació de cara al proper mundial de Qatar, que s'iniciarà al novembre.

Sis culers amb Espanya

Luis Enrique, seleccionador espanyol, ha citat sis futbolistes blaugranes per a la llista dels partits que enfrontaran a 'la Roja' amb Suïssa, a Saragossa el dia 24 de setembre, i amb Portugal, a la localitat de Braga el 27 de setembre.

Eric García, Jordi Alba, Sergio Busquets, 'Pedri' González, Pablo Paez 'Gavi' i Ferran Torres seran els futbolistes culers que defensaran el combinat nacional espanyol.

A més, Arnau Tenas i Álex Balde, han estat citats per al combinat espanyol sub-21.

De moment, també han estat citats amb les seves seleccions Ter Stegen amb Alemanya, Kounde i Dembélé amb França, Christensen amb Dinamarca, Ronald Araujo amb Uruguai i Raphinha amb Brasil.

Encara han de sortir més llistes de convocats d'alguns combinats nacionals que podrien implicar a més futbolistes culers.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut