Període de sol·licitud per optar a la Llotja Oberta del Palau Blaugrana

Període de sol·licitud per optar a la Llotja Oberta del Palau Blaugrana

Els socis i sòcies que vulguin entrar en el sorteig per assistir a un partit des de la Llotja del Palau han d’inscriure’s a un formulari que estarà operatiu del 16 de setembre al 6 d’octubre

El FC Barcelona torna a obrir aquesta temporada la Llotja Presidencial del Palau Blaugrana als socis i sòcies, per poder presenciar des d’aquesta zona privilegiada algun dels partits corresponents a les diferents seccions professionals del Club: bàsquet, handbol, futbol sala i hoquei patins.

La Llotja Oberta del Palau Blaugrana funcionarà al llarg d’aquesta temporada en un total de cinc partits de bàsquet, amb la presència de cinc socis o sòcies a cadascun, mentre que en handbol, futbol sala i hoquei patins, la Llotja Oberta funcionarà en tres partits de cada secció, amb la presència de cinc socis o sòcies en cada una de les cites. Tots els enfrontaments designats per la Llotja Oberta correspondran a campionats de Lliga o de competicions europees.

Sol·licitud fins al 6 d'octubre

La Llotja Oberta Palau està adreçada a tots aquells socis del Club més grans de 16 anys, tant si tenen abonament del Palau com si no. Per optar a ser un dels afortunats que viuran l’experiència de la Llotja del Palau, cal omplir el formulari que estarà disponible en aquest mateix web des del 16 de setembre, a les 10 h, fins al 6 d’octubre. 

El formulari de sol·licitud el trobareu al següent enllaç:

Cada soci o sòcia només podrà efectuar una inscripció, en la qual podrà escollir entrar al sorteig de més d’una secció. Només es podrà omplir un total d’un formulari per persona.

Sorteig i acompanyant

En el cas que hi hagi més demanda que places s’ofereixen, el dilluns 10 d’octubre se celebrarà un sorteig entre tots aquells que hagin presentat la sol·licitud. Per a cada modalitat esportiva s’efectuarà un sorteig davant notari que cobrirà les places de guanyadors i suplents dels partits que s’hagin determinat.

Cada guanyador d’una plaça de la Llotja Oberta del Palau Blaugrana podrà assistir al partit assignat amb un acompanyant, que no cal que sigui necessàriament soci del Barça.

El Club es posarà en contacte amb els guanyadors per informar-los del premi i comunicar-los el partit al qual podran assistir.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut