Barça - Fraikin BM Granollers: Campions de la Supercopa de Catalunya per començar! (44-30)

Barça - Fraikin BM Granollers: Campions de la Supercopa de Catalunya per començar! (44-30)

Els de Carlos Ortega conquereixen la 22a en un bon partit i, d'aquesta manera, comencen la competició oficial amb un títol

No hi ha millor inici que un títol per arrencar la temporada! El Barça ha aixecat la Supercopa de Catalunya després de derrotar el Fraikin BM Granollers (44-30). A Martorell, els culers han conquerit aquest trofeu per 22a vegada, la novena de manera consecutiva. Pérez de Vargas, amb grans aturades, i els gols de Ludovic Fàbregas han sobresortit en la coralitat, que ha rutllat quasi a la perfecció.

Al Pavelló Municipal Can Cases, els barcelonistes s'han presentat amb les intencions clares. Atacar i marcar per conquerir el títol. Amb aquesta màxima, l'equip de Carlos Ortega s'ha trobat amb un combatiu i enèrgic Granollers. En conseqüència, el seu discurs autoritari en la final ha passat per una breu pausa abans d'apoderar-se de l'electrònic.

Els culers rutllen

Perquè tots dos equips catalans s'han submergit en un primer intercanvi de gols, sostingut per les primeres intervencions de Gónzalo Pérez de Vargas i Rangel. Precisament, dues aturades consecutives del porter culer han dinamitat un parcial de 4-0 per pintar el marcador de blaugrana: 9-5. 

L'embranzida barcelonista ha continuat i s'ha desmarcat del rival. D'aquesta manera, amb un Ludovic Fàbregas actiu en atac i un treball quasi hermètic coral en defensa, el Barça ha obert una distància de +7. Un marge que tampoc s'hagués entès sense la inspiració del capità culer. Una de les claus per agafar avantatge, +9 el màxim de la primera meitat, juntament amb l'anotació repartida entre els integrants culers concentrats plenament en el matx. 20-13 al descans d'un primer període de superioritat barcelonista. 

No deixen espai a la reacció rival 

A la represa, el Granollers ha intentat contrarestar la intensitat barcelonista. Però a cada gol dels del Vallès Oriental, els culers han reaccionat i han tallat qualsevol indici d'aproximació. Amb un 72 barcelonista, que posteriorment s'enduria l'MVP, inspirat i efectiu de cara a porteria, el rival sempre s'ha trobat allunyat en el marcador.

També amb l'efectivitat de Janc, el Barça ha apuntat el +10. El mode piconadora culer, unint lluita i espectacle, sobretot amb assistències màgies de Mem, no ha tingut fre i l'amplitud en el marcador ha seguit: +14. D'aquesta manera, amb l'aportació dels joves i de Nielsen sota els tres pals, els blaugranes han aconseguit el triomf final: 44-30. 

Així doncs, els de Carlos Ortega s'han apoderat del primer títol en joc del curs per afegir un nou trofeu a les seves vitrines. En el cas de la Supercopa Catalunya es tracta del 22è! Després d'aquest inici immillorable, el Barça es tornarà a trobar amb el Granollers en l'estrena de l'ASOBAL al Palau Blaugrana el pròxim 3 de setembre, a les 16 hores. 

FITXA DEL PARTIT

Barça, 44
Granollers, 30

Barça: Pérez de Vargas (-), Dika Mem (4), Ludovic Fabregas (9), Janc (5), Cindric (3), N'Guessan (3) i Wanne (3) -set inicial-, Nielsen (-), Thiagus Petrus (2), Frade (1), Richardson (1), Carlsbogard (-), Langaro (-), Aleix Gómez (3), Ariño (2), Parera (3), Urdangarín (2) i Bruno Reguart (-)
Granollers: Rangel (-), Yusuf (6), Sergi Franco (1), Joan Amigó (3), Adrià Martínez (3), Oriol Rey (2) i Esteban Salinas (3) -set inicial- Marc Guàrdia (-), Pol Valera (7), Jan Gurri (2), Gerard Domingo (1), Victor Romero (-), Torriani (-), Víctor de Sande (1), Josep Ernest Armengol (-), Ferran Castillo (-) i Biel Valera (-)

Parcials: 3-3; 8-5; 13-8; 16-9; 18-11 // 24-16; 29-19; 32-23; 36-26; 39-28; 44-30

Àrbitres: Miquel Florenza i Jordi Ausàs

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut