Fotografia d’equip abans d’afrontar la Supercopa!

Fotografia d’equip abans d’afrontar la Supercopa!

“L’equip està molt motivat i amb molta il·lusió per conquerir els títols que no vam poder guanyar la temporada passada”, diu Gaby Cairo

El Barça 2022/23 ja s'ha fet la fotografia d’equip, amb les noves cares dels germans Carles i Marc Grau. La fotografia s’ha fet just abans d’afrontar la Supercopa d’Espanya, que es jugarà els dies 2 i 3 de setembre a Olot. La semifinal serà el divendres 2 (21.00 hores) davant el Noia Freixenet.

El conjunt entrenat per Edu Castro està ultimant la preparació del primer títol en joc del curs. Durant la pretemporada s’han jugat quatre amistosos i tots han acabat amb victòries: Arenys de Munt (1-10), Parlem Calafell (7-2), Voltregà Stern Motor (2-4) i Recam Làser Caldes (0-5). El desig és que les bones sensacions es mantinguin a Olot i es pugui arribar a la final de dissabte (20.45 hores).

mini_BARÇA 22_23

El directiu Xavier Barbany ha estat present al Palau Blaugrana per saludar els jugadors que defensaran la samarreta blaugrana aquesta temporada i també ha donat la benvinguda a Carles i Marc Grau. D'altra banda, el coordinador esportiu Gaby Cairo ha declarat que veu l’equip “molt motivat”. “Estem amb molta il·lusió per intentar conquerir tots els títols que no vam poder guanyar la temporada passada”.

En declaracions a Barça TV, Cairo s’ha mostrat agraït pel suport de l’afició: “Van respondre a la crida que vam fer la temporada passada i van estar al costat de l'equip en moments importants, però no els vam poder donar una alegria completa”. “Volem que l’afició torni a il·lusionar-se amb l’equip i que l’equip respongui amb treball i més títols”.

Cairo també ha valorat l’arribada de Carles i Marc Grau. “Són dos jugadors que faran una feina molt bona i que reforcen aspectes importants de l’equip. Crec que els seus fitxatges són un encert i que podran aportar molt durant la temporada”. “És un plaer que el Carles torni a la nostra institució, ja que torna amb una maduresa molt important”. “I en Marc és un jugador interior i esquerrà amb molt caràcter i gol”.

Després de l’entrenament d’aquest dilluns, la plantilla tornarà a exercitar-se dimarts, dimecres i dijous per ultimar els detalls previs a la primera competició del curs.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut