Venda exclusiva d’entrades per a socis i sòcies per als partits de la fase de grups de la Lliga de Campions

Venda exclusiva d’entrades per a socis i sòcies per als partits de la fase de grups de la Lliga de Campions

A partir d’aquest dilluns a les 11.00h, els socis i sòcies poden adquirir les seves entrades. Enguany, com a novetat, hi haurà preus fixos molt avantatjosos i amb més marge de temps

Aquest dilluns 29 d’agost, a partir de les 11.00 hores, s’inicia en exclusiva per als socis i sòcies un període de venda exclusiva d’entrades per als partits de la fase de grups de la Lliga de Campions. Són tres partits a l'Spotify Camp Nou, el primer dels quals enfrontarà el Barça contra el Viktoria Pilsen el 7 de setembre a les 21 hores. El seguiran un Barça - Inter el 12 d’octubre i un Barça - Bayern el 26 d’octubre. Els preus de les localitats per a aquests enfrontaments oscil·len entre els 15 i els 99 euros.

Preus fixos i ampliació de la venda exclusiva

Amb l’objectiu de millorar l’experiència dels socis i sòcies en la compra d’entrades i afavorir la seva assistència a l’Spotify Camp Nou, la Junta Directiva va acordar fa poc impulsar promocions especials a partir d’aquesta temporada per a aquest col·lectiu, tant per als partits de la Lliga com per als de la Lliga de Campions.

Aquestes millores es concreten en la reserva d’un lot de localitats a preus populars i fixos per a cada partit. També en l’ampliació del període de venda exclusiva, que fins ara era de 24 hores i que, a partir d’ara, passa a ser de fins a 72 hores. En el cas del partit contra el Viktoria Pilsen, aquest període és només de 24 hores a causa del poc marge de temps que hi ha entre l’anunci de l’enfrontament i quan es jugarà.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut