El Barça arrencarà la Champions contra el Viktoria Pilsen

El Barça arrencarà la Champions contra el Viktoria Pilsen

L'estrena del conjunt de Xavi Hernández serà a l’Spotify Camp Nou el dimecres 7 de setembre, a les 21.00 hores

El FC Barcelona ja sap quina serà la data i l'hora per als seus sis compromisos de la fase de grups de la Champions 2022/23. L’estrena europea serà contra el Viktoria Pilsen el dimecres 7 a l’Spotify Camp Nou.

Tot seguit, l’equip blaugrana s’enfrontarà al Bayern Munic (13 de setembre), abans de jugar contra l’Inter de Milà (4 d’octubre), en dues jornades que seran consecutivament fora de casa. Posteriorment, tant l'Inter (12 d'octubre) com el Bayern (26 d'octubre) visitaran l'Spotify Camp Nou. Així, els culers tancaran els seus partits del grup C, un dels més complicats de la competició, el dimarts 1 de novembre contra el Viktoria Pilsen.

mini_3200x2000-horaris-fase_grups-UCL-CAT-CAST

D’aquesta manera, ja se sap que l’estrena del Barça contra el Viktoria Pilsen arribarà pocs dies després de la seva visita al camp del Sevilla (3 de setembre, a les 21 hores) i uns dies abans d’un nou desplaçament a Cadis (10 de setembre, a les 18.30 hores).

Inter i Madrid, la mateixa setmana

Especialment trepidant es presenta la setmana del 10 al 16 d’octubre, en què el FC Barcelona rebrà l’Inter de Milà (12 d’octubre) i viatjarà fins a Madrid per enfrontar-se al Reial Madrid (15 o 16 d’octubre). Dies abans, els homes de Xavi Hernández hauran rebut el Celta a l’Spotify Camp Nou.

El Barça-Bayern serà el darrer partit de la fase de grups a l'Spotify Camp Nou (26 d'octubre). El FC Barcelona disputarà tots els seus compromisos de Champions a les 21 hores.

Cal recordar que enguany, a causa de la disputa del Mundial de Qatar, la fase de grups de la Champions està molt més comprimida que altres temporades. De fet, entre el 6 de setembre i el 2 de novembre, data d’inici i final de la fase de grups, només hi haurà tres setmanes sense Champions.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut