Handbol Esplugues – Barça: Classificats per a la final de la Supercopa de Catalunya (22-41)

Els blaugranes han superat amb comoditat les semifinals i s’enfrontaran el pròxim dilluns al Granollers en la darrera ronda de la competició

Victòria indiscutible del Barça d’Handbol en el primer partit oficial de la temporada (22-41). Els homes de Carlos Ortega han superat de manera clara a l’Handbol Esplugues en les semifinals de la Supercopa de Catalunya i s’han classificat per a la ronda final de la competició que es disputarà el pròxim dilluns 29 d’agost a partir de les 21:00 hores a Martorell contra el Granollers.

D’aquesta manera, els blaugranes continuen agafant bones sensacions en els primers enfrontaments de la temporada 2022/23 amb un partit en què han estat superiors en tot moment. Al final del duel, Hampus Wanne ha estat guardonat com a màxim golejador del matx.

Inici dominant

El partit ha començat amb el vent de cara per al Barça d’Handbol. Des dels primers minuts de partit, els blaugranes han fet valer la seva superioritat tècnica i física sobre el parquet del Complex Esportiu Les Moreres i han començat a agafar avantatge en el marcador de manera progressiva.

Així, a mesura que han anat passant els minuts, els homes de Carlos Ortega han anat imposant el seu talent de manera encara més clara i han finalitzat el primer acte amb una distància de 10 gols respecte a un Handbol Esplugues que, malgrat la superioritat culer, no ha abaixat els braços mai i ha continuat intentant retallar diferencies.

Res els separa del triomf

A la represa, sense res a perdre, els locals han sortit amb més empenta. Enaltits per un públic que ha impulsat als seus jugadors, els espluguins han pogut retallar durant uns pocs minuts l’avantatge que havia aconseguit el Barça en el primer temps. No obstant això, els blaugranes han igualat la intensitat local i han tornat a recuperar el parcial de 10 gols (17-27).

Un cop refets dels bons minuts de l’Esplugues, el duel ha tornat a tenir el color blaugrana com a protagonista. L’àtac i la defensa culer ha mostrat el seu millor nivell i gràcies a un joc coral excel·lent el conjunt dirigit per Carlos Ortega s’ha acabat enduent el matx de manera clara amb un resultat de 22 – 41.

Fitxa tècnica:

Handbol Esplugues, 22

Barça, 41

Handbol Esplugues: Ignacio Santos (-), Grau (3), Mario Rivas (3), Fortuño (5), Eloy Rivas (2), Sergi Pérez (1), Víctor Torres (2) – set inicial – Gonzalo Andrés (-), Salvany (-), Martorell (-), Víctor Torres (2), Ivan Castro (-), Salinas (1), Julen Garcia (3), Víctor Garcia (-), Gumà (1), Pi (1), Casanovas (-), Marc Bisbe (-).

Barça: Nielsen (-), Ariño (2), Langaro (3), Petrus (-), Fàbregas (4), Mem (5), Janc (2) – set inicial – De Vargas (-), Carlsbogard (1), Wanne (6), N’Guessan (1), Reguart (1), Cindric, Artur Parera (2), Richardson (4), Urdangarín (4), Frade (5).

Parcials: 1-4 / 5-6 / 10-13 / 10-18 / 11-21 // 16-24 / 17-25 / 18-33 / 19-35 / 20-37 / 22-41.

Àrbitres: Òscar Albert Gallardo i Héctor Albert Gallardo.