Barça – Bayern Munic (prèvia): Primer plat fort del curs

Barça – Bayern Munic (prèvia): Primer plat fort del curs

18h, Barça TV i TV3: El conjunt blaugrana afronta el segon amistós de pretemporada dins d’una exigent AMO’S French Cup a Tolosa del Llenguadoc

Superada l’estada de vuit dies a la Vall d’en Bas, la nova etapa de la pretemporada del Barça Femení és l’AMO’S French Cup, a Tolosa del Llenguadoc. En terres franceses, el conjunt blaugrana viurà les dues primeres proves de foc del curs, després del debut davant l’AEM en un Johan Cruyff entregat (10-0).

El duel de les semifinals del torneig serà, aquest dimarts, ni més ni menys que davant el Bayern Munic. L’altra eliminatòria la disputaran el París Saint-Germain i el Manchester United. Tots els compromisos es disputaran a l’Estadi Ernest-Wallon, amb capacitat per a uns 20.000 espectadors. La final i el partit de consolació tindran lloc el divendres a la tarda. 

24 convocades

Les convocades per a tot la competició són les següents: Paños, Marta, Graham, Engen, Gemma, Crnogorcevic, Paredes, María León, Pina, Mariona, Patri, Rolfö, Bronze, Geyse, Emma, Vicky López, Meritxell Muñoz, Maria Pérez, Alba Caño, Ona Baradad, Martina Fernández, Nina Pou, Ariana Arias i Judit Pujols

El xoc entre catalanes i alemanyes serà la reedició de les semifinals de la Lliga de Campions 2018/19. Llavors, les culers es van imposar en els dos partits per 1-0, encetant el cicle històric de tres finals de la màxima competició continental en quatre anys.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut