El Barça Femení 2022/23 engega aquest dimarts

El Barça Femení 2022/23 engega aquest dimarts

Vuit jugadores del primer equip iniciaran una pretemporada amb nombrosos amistosos

El Barça Femení 2022/23 es posarà en marxa aquest dimarts al matí. Ho farà amb les revisions mèdiques i físiques de vuit de les jugadores del primer equip que no han disputat competicions de seleccions durant l’estiu: Marta Torrejón, Gemma Font, Andrea Falcón, Emma Ramírez, Laia Codina i Núria Rábano, a més de les lesionades Bruna Vilamala i Cata Coll.

A partir de dimecres, l’equip començarà els entrenaments a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Aquestes primeres sessions comptaran amb una nodrida representació de futbolistes del Barça B, mentre que les internacionals s’hi aniran incorporant progressivament.

El primer amistós de la pretemporada serà el dissabte 6 d’agost (19h) a l’Estadi Johan Cruyff, contra l’AEM Lleida, que aquest curs participarà a la categoria de plata del futbol estatal. Posteriorment, a partir del dilluns 8, el conjunt que dirigeix Jonatan Giráldez treballarà a la Vall d’en Bas, en una estada que s’allargarà una setmana.

El següent compromís serà l’AMOS Women’s French Cup a Tolosa. L’equip afrontarà unes exigents semifinals contra el Bayern Munic el 16 d’agost i un segon partit, davant el París Saint-Germain o el Manchester United, el 19.

A continuació, la posada de llarg del Barça 2022/23: la segona edició del Trofeu Joan Gamper en categoria femenina, que tindrà lloc el 23 d’agost, a l’Estadi Johan Cruyff, davant del Montpeller.

L’últim amistós de la pretemporada serà el 27 del mateix mes, a Tenerife, amb motiu del Trofeu Teide amb el Granadilla. I, ara sí, la Lliga començarà el cap de setmana del 10 i 11 de setembre.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut