Àmplia representació de la Junta Directiva a la trobada de penyes de Las Vegas

Àmplia representació de la Junta Directiva a la trobada de penyes de Las Vegas

Segon acte penyístic de la gira americana on s'ha mostrat de nou la passió i el sentiment que aixeca el Barça als Estats Units

La Penya Blaugrana Las Vegas ha organitzat aquest passat divendres el segon acte de penyes que s’ha viscut durant la Gira que el FC Barcelona està efectuant als Estats Units. L’acte s’ha celebrat dos dies abans del partit que el Barça disputarà contra el Reial Madrid a Las Vegas el diumenge, i ha comptat amb la presència d’uns 200 penyistes, pertanyents a vuit penyes.

 

La Junta Directiva del Club ha estat àmpliament representada amb la presència dels vicepresidents Rafael Yuste i Elena Fort, i dels directius Josep Ignasi Macià, Xavier Puig, Joan Soler i Àngel Riudalbas. A més, tampoc ha faltat a l’acte l’exjugador Juliano Belletti, que acompanya l’expedició barcelonista en aquesta gira, i el pare del jugador Pedri, Fernando González, que també és president de la Penya Barcelonista de Tenerife.

La trobada ha tingut lloc al PKWY Tavern Decatur a Las Vegas, on s’han reunit uns 200 penyistes i aficionats blaugranes. A més de la penya organitzadora de Las Vegas, de l’estat de Nevada, també han participat en aquesta trobada les penyes de Los Angeles, San Diego i San Francisco, les tres “ambaixades” barcelonistes que es troben a l’estat de Califòrnia, i també s’han reunit membres de les penyes Un Crit Valent de Puebla (Mèxic), Miami-Dade, Fresno i Tenerife, en un acte molt distès en el que s’han sentit en tot moment els càntics de suport al Barça.

Passió pel Barça a Las Vegas

En arribar la comitiva del FC Barcelona ha sonat l’himne a la part exterior del PKWY Decatur, seu de la penya de Las Vegas, i els aficionats presents ja han començat a demanar fotografies i autògrafs a Juliano Belletti i també a fer-se fotos amb els directius present, ensenyant les bufandes i banderes corresponents a les penyes que representaven.

Jared Lindsey, president de la penya de Las Vegas, que va decidir crear-la per la seva amistat amb el president de la PB de Los Angeles, que li va transmetre la passió pel Barça, ha dirigit unes paraules en les quals ha agraït la presència de la representació del Club i que vingués tanta gent al primer acte institucional organitzat per la penya.

Posteriorment, ha agafat la paraula Juliano Belletti, que s’ha mostrat sorprès per la gran afició pel Barça que s’ha trobat a Las Vegas i ha remarcat la passió que aixeca el Club per a tot el món.

El directiu Josep Ignasi Macià, en la seva condició de responsable de les penyes a la Junta Directiva, ha presentat el resta de companys presents i ha agraït la presència de les penyes assistents, destacant també la figura de Fernando González, pare de Pedri, en un moment on tots els presents han corejat el nom del jove jugador blaugrana.

El vicepresident de l’àrea esportiva Rafael Yuste ha tancat la sèrie de parlaments destacant la personalitat del Club, en el que ha destacat que no es tracte únicament de guanyar, sinó de la manera com es guanya, i ha valorat que actes com el de Las Vegas mostren la passió i el sentiment que evidencien el lema de “més que un Club”.  

La penya de Las Vegas va integrar-se oficialment al moviment penyista del FC Barcelona el mes de maig del 2021 i és la més nova de les que hi ha als Estats Units.

 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut