Primer entrenament del Barça Atlètic 22/23

Primer entrenament del Barça Atlètic 22/23

Rafa Márquez ha dirigit la primera sessió de la pretemporada del filial, i el dilluns l’equip iniciarà una estada d’una setmana a la Vall d’en Bas

Ara sí, el Barça Atlètic 2022/23 ja està en marxa. El filial blaugrana ha completat aquest dissabte el primer entrenament del curs, després d’haver passat les habituals revisions mèdiques el divendres. Rafa Márquez ha dirigit la seva primera sessió com a nou entrenador del Barça Atlètic, i ha pogut conèixer el grup amb el que començarà a treballar de cara al nou curs.

La primera sessió ha consistit en diversos exercicis d’activació i força, rondos i exercicis de manteniment de possessió, entre d’altres.

A més del grup de jugadors que van passar les revisions mèdiques el primer dia, Márquez ha pogut comptar amb la novetat d’Alpha Diounkou, que repeteix cessió, i alguns dels futbolistes que treballaven amb el primer equip des de l’inici de la pretemporada del conjunt de Xavi Hernández. Aquests jugadors són Mika Mármol, Antonio Aranda, Fabio Blanco, Ilias Akhomach, Chadi Riad, Arnau Casas i Àlex Valle.

Després d’aquesta primera sessió, l’equip iniciarà el proper dilluns una estada d’una setmana a la Vall d’en Bas, a les instal·lacions de Royalverd. Allà combinaran sessions físiques i treball amb pilota per començar a preparar els diversos amistosos que disputaran durant la pretemporada.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut