Arrenca el Barça Atlètic amb les revisions mèdiques
Ofert per

Arrenca el Barça Atlètic amb les revisions mèdiques

22 jugadores del filial i també juvenils han passat les proves mèdiques i físiques als Serveis Mèdics de la Ciutat Esportiva Joan Gamper abans de fer el primer entrenament el dissabte

Ha començat la pretemporada 2022/23 del Barça Atlètic. Aquest divendres el conjunt de Rafa Márquez s’ha posat en marxa amb les habituals revisions mèdiques a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, abans de trepitjar la gespa per preparar la nova temporada.

Les proves que s’han realitzat satisfactòriament han estat de composició corporal, podològiques i tests físics, a més d’analítiques i ecocardiografies.

Un total de 22 jugadors del filial i alguns jugadors juvenils han passat pels Serveis Mèdics per completar les proves mèdiques i físiques. Aquest és el llistat de jugadors: Nil Ruiz, Álvaro Sanz, Moussa Ndiaye, Álvaro Núñez, Àlex Carbonell, Sergi Rosanas, Fermín López, Txus Alba, Emre Demir, Estanis Pedrola, Saïdou Bah, Juanda Fuentes, Zacarías Ghailan, Pelayo Fernández, Hiroki Abe, Josep Cerdà, Ander Astralaga, Aleix Garrido, Martin Georgiev, Gerard Hernández, Víctor Barberà i Diego Kochen.

Dissabte, primer entrenament

Un cop superades les proves mèdiques, el Barça Atlètic trepitjarà la gespa el dissabte a les 9:30 hores per fer el primer entrenament a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Rafa Márquez dirigirà la primera sessió de la pretemporada a la Ciutat Esportiva, i el dilluns l’equip es desplaçarà a la Vall d’en Bas per completar una setmana de preparació a les instal·lacions de Royalverd.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut