Joan Laporta visita la plantilla

Joan Laporta visita la plantilla

El president del FC Barcelona ha saludat jugadors i staff en la prèvia del primer partit de pretemporada

El president del FC Barcelona Joan Laporta ha visitat la plantilla abans del segon entrenament d’aquest dimarts. Minuts abans de les 19 hores, Joan Laporta ha saludat jugadors i staff i els ha encoratjat abans del tret de sortida de la temporada, que arrencarà aquest dimecres a la tarda amb el primer amistós de l’estiu contra la UE Olot.

Han acompanyat el president Joan Laporta el vicepresident esportiu Rafa Yuste, el Director de Futbol Mateu Alemany, el Director de l’Àrea Internacional Jordi Cruyff i el membre del gabinet del president Enric Masip.

El president Joan Laporta, amb Pedri.
El president Joan Laporta, amb Pedri.

Tot seguit, la plantilla ha dut a terme el segon entrenament d’aquest dimarts. La primera part de la sessió ha estat conjunta, mentre que a la segona els jugadors incorporats aquest dilluns han fet una part més física.

 

Cal recordar que aquest dimecres, a les 9 hores, els jugadors incorporats aquest dilluns tornaran a exercitar-se a la Ciutat Esportiva, mentre que la resta viatjarà en autocar a Olot a primera hora de la tarda, per participar en el primer amistós de la pretemporada.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut