Darrera sessió de la setmana

Darrera sessió de la setmana

Els jugadors disponibles culers s'han exercitat aquest dissabte al matí a la Ciutat Esportiva per tancar la primera setmana de pretemporada

Finalitzada la primera setmana de la pretemporada 2022/23. Els jugadors del primer equip blaugrana s'han exercitat aquest dissabte al matí a la Ciutat Esportiva Joan Gamper en la que ha estat la darrera sessió de la setmana.

Xavi Hernández ha pogut comptar amb els jugadors disponibles del primer equip i els habituals del Barça Atlètic que han participat durant aquesta setmana als entrenaments.

La sessió ha consistit en un partit d'entrenament entre els jugadors disponibles del primer equip i el Barça Atlètic al Camp Tito Vilanova. Els culers han finalitzat així la primera setmana de treball jugant un partit entre ells, que ha servit per acabar una setmana intensa de treball, combinant físic i pilota. L'equip descansarà fins al proper dilluns, on tornaran a la feina per tal de seguir preparant el curs 2022/23. 


Dilluns al matí, revisions mèdiques 

A més, cal recordar que el proper dilluns al matí passaran revisions mèdiques els jugadors que s'han d'incorporar el proper dia 11 de juliol. Posteriorment, s'entrenaran a les 19 hores a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut