Tot a punt per al sorteig de la Main Round de la Champions

Tot a punt per al sorteig de la Main Round de la Champions

El Barça de futbol sala, que defensarà el títol, sabrà aquest dijous els seus primers rivals europeus, en un sorteig en què el directiu Aureli Mas representarà el Club

Aquest dijous 7 de juliol, a Nyon, el Barça de futbol sala coneixerà contra qui haurà de debutar en la propera edició de la UEFA Futsal Champions League. Ho sabrà perquè, a partir de les 14.30 hores, es durà a terme el sorteig de la Main Round, en què l’equip de Jesús Velasco quedarà emparellat en un grup amb tres equips més. El directiu responsable de la secció de futbol sala, Aureli Mas, serà el representant de l’equip blaugrana en aquest sorteig. 

Els conjunts que participen en aquest camí cap a la Elite Round (Path A) són el Barça, els 11 següents per coeficient UEFA i els classificats entre les posicions 16 i 19 d’aquest rànquing. Aquesta Main Round, o Ronda Principal, es disputarà entre el 25 i el 30 d’octubre del 2022 i es classificaran per a l’Elite Round els tres primers de cada grup

Cal recordar que, per l’altre camí, el Path B, hi aniran els equips classificats entre la posició 12-15 i 20-23 del rànquing UEFA i els vuit guanyadors de la fase preliminar. En aquest cas, es classifica només el primer de cada grup.

Els possibles rivals del Barça

En total, doncs, són 16 els equips que participaran en el camí A de la Main Round. I estan dividits de la següent manera:

  • POSICIÓ 1: Barça, Sporting CP (Portugal), Benfica (Portugal), Palma Futsal.
  • POSICIÓ 2: Kairat (Kazakhstan), Dobovec (Eslovènia), Kherson (Ucraïna), Ayat (Kazakhstan).
  • POSICIÓ 3: Hovocubo (Països Baixos), Haladás VSE (Hongria), Vrijeme Makarska (Croàcia), Anderlecht Futsal (Bèlgica).
  • POSICIÓ 4: Futsal Pula (Croàcia), Sporting Club París (França), United Galati (Romania), Luxol St. Andrews Futsal (Malta). 

D’aquesta manera, el Barça es veurà les cares contra un equip de la posició 2, un altre de la 3 i un altre de la 4. En funció del rival, sabrà també a quina seu es jugarà la Main Round del 25 al 30 d’octubre. 

Pot ser a Croàcia (amb el Vrijeme Makarska com a amfitrió), a Bèlgica (Anderlecht Futsal), a Romania (United Galati) o a Malta (Luxol St. Andrews Futsal).

En cas de classificació, la Elite Round es jugarà entre el 22 i el 27 de novembre. Aquí hi haurà quatre grups de quatre, que se sortejaran el 9 de novembre, i els campions de cada grup passaran a la Final Four. Novament serà un esdeveniment a seu única, encara per confirmar, entre aquests quatre equips. Serà a l’abril o al maig.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut