Els socis i sòcies ja poden comprar entrades per als tres primers partits de Lliga a l’Spotify Camp Nou

Els socis i sòcies ja poden comprar entrades per als tres primers partits de Lliga a l’Spotify Camp Nou

El Club comença a implementar les mesures anunciades per la Junta Directiva i ha ampliat el període de prevenda exclusiva de 24 a 72 hores, abans d’obrir aquest dijous la venda a la resta del públic

El FC Barcelona ha començat aquesta setmana la venda d’entrades per als primers tres partits de la propera Lliga 2022/2023 amb un període de prevenda exclusiva per als socis i sòcies de tres dies, fins al dijous 7 de juliol, quan s’obrirà la venda a tot el públic a partir de les 11 hores. Els partits dels quals els socis i sòcies ja poden adquirir les entrades són els que el FC Barcelona disputarà a l´Spotify Camp Nou davant el Rayo Vallecano (dissabte 13 d’agost a les 21 h), Valladolid (diumenge 28 d’agost a les 19.30) i Elx (diumenge 18 de setembre, amb horari encara per determinar).

Serà la primera vegada que els socis i sòcies podran adquirir entrades exclusives per aquest col·lectiu amb un període de prevenda de 72 hores, ja que el termini fins ara era de 24 hores. A partir de dijous, s’obrirà la venda a la resta d’aficionats i aficionades blaugrana.

Millorar les condicions d'adquisició d'entrades

Aquesta mesura cal emmarcar-la en la sèrie d’accions anunciades per la vicepresidenta Elena Fort, després de la darrera Junta Directiva,  destinades a millorar i facilitar les condicions d’adquisició d’entrades per als socis i sòcies, amb l’impuls de promocions especials, l’establiment d’un preu fix molt avantatjós i amb l’ampliació dels períodes de prevenda, passant de les 24 hores, com era en temporades anteriors, fins a les 48 o 72 hores, com és el cas d’aquests tres primers partits de la Lliga que es jugaran a l’Estadi.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut