El Barça presenta les noves equipacions d'entrenament de la temporada 2022/23

El Barça presenta les noves equipacions d'entrenament de la temporada 2022/23

El primer equip, que ha tornat aquest dilluns a la feina, estrena una de les noves samarretes que també lluiran les jugadores del Femení i que ja estan a la venda a l’‘e-commerce’, les Barça Store i els punts de venda habituals

El primer equip masculí del Barça torna aquest dilluns a la feina després de les vacances d’estiu i ho fa estrenant una nova equipació d’entrenament, la qual incorpora una innovadora tecnologia desenvolupada amb un teixit amb capil·larització de la humitat per allunyar la suor de la pell quan l'esport s'intensifica. Aquesta nova col·lecció serà la que lluiran els primers equips masculí i femení en els entrenaments, però també en les sessions d'escalfament prèvies als partits de competició.

mini_samarretes_spotify

La nova col·lecció, formada per tres models de samarretes diferents en funció de si és per a entrenament o per a les sessions prèvies als partits, ja està disponible a través de l'e-commerce del Club, així com a les Barça Store del Camp Nou, del Passeig de Gràcia, de La Roca Village, de Viladecans Style Outlet, de l'aeroport de Barcelona T1 i T2, de la nova botiga de la Sagrada Família i, també, als punts de venda habituals.

Pel que fa al disseny, la samarreta d’entrenament combina els colors blau turquesa i blau marí amb franges grana, i s’inspira així en els colors més representatius del Barça.

Així mateix, les que utilitzaran en les sessions d’escalfament prepartit dels primers equips de futbol masculí i femení van associades amb la primera i la segona equipació.

La primera combina detalls blaugrana que construeixen la paraula ‘Culers’ i segueix la mateixa estètica de la samarreta de joc.

Per una altra banda, la que lluiran quan juguin amb l’away kit, la segona samarreta, que és de color daurat, està inspirada ens els Jocs Olímpics i és de color gris fosc amb una franja en diagonal amb els cinc colors de les anelles olímpiques. 

Desenvolupada amb tecnologia Nike Dri-FIT

Les noves equipacions incorporen la tecnologia Nike Dri-FIT que capil·laritza la suor de la pell per mantenir la transpirabilitat i la comoditat, mantenint la frescor i, per tant, la concentració, per perfeccionar així les habilitats dels esportistes.

El teixit s’adapta a tot tipus de moviments i permet que el rendiment de la peça es combini amb el de l'atleta i l'ajudi a obtenir millors resultats durant l'entrenament: la termoregulació per fer esport sense distraccions i la flexibilitat per aconseguir el nivell màxim de velocitat i mobilitat. A més, les noves equipacions d’entrenament estan fabricades amb fibres de polièster 100% reciclat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut