Nova Normativa de l'Abonament

Nova Normativa de l'Abonament

Per a aquesta temporada 2022/2023, s’actualitzen les condicions d’ús dels abonaments de l'Spotify Camp Nou i del Palau Blaugrana, amb les novetats següents:

Avantatges per l'ús de l'abonament

Els socis i sòcies abonats al Spotify Camp Nou que assisteixin a un 85% dels partits comptaran amb un seguit d’avantatges, entre els quals hi haurà descomptes en el preu d’entrades per a acompanyants, en els serveis de restauració de l'Estadi, participació en sortejos d’entrades i samarretes, etc.  

Seient Lliure Invers

Als socis i sòcies abonats al Camp Nou que no assisteixin, cedeixin o alliberin el seu seient en 10 partits de la temporada, el Club els aplicarà el Seient Lliure Invers, prèvia notificació. El Seient Lliure Invers significa que l’abonament es posarà per defecte a la venda, sempre que el soci o sòcia titular no en reclami el seu ús abans de 72 hores de l’inici del partit en qüestió. El soci o sòcia només rebrà la part corresponent del Seient Lliure, en cas de venda de la localitat. 

Pèrdua de l'abonament

En el cas dels socis i sòcies abonats que no assisteixin, cedeixin o alliberin en cap partit durant la temporada 2022/23, perdran la seva condició d’abonat al Camp Nou de cara a la temporada 2023/24.

Abonament Palau Blaugrana

En el cas del Palau, s’aplicarà el Seient Lliure Invers, als socis i sòcies abonats que no assisteixin, cedeixin o alliberin el seu seient en 6 partits de la temporada. En el cas dels socis i sòcies abonats que no assisteixin, cedeixin o alliberin en cap partit durant la temporada 2022/23, perdran la seva condició d’abonat al Palau Blaugrana de cara a la temporada 2023/24.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut