Darrer lliurament d'insígnies d'or de la temporada

Darrer lliurament d'insígnies d'or de la temporada

Entre la seixantena de socis i sòcies que han estat homenatjats pels seus 50 anys al Club, hi havia tres fills de l'expresident Raimon Carrasco

El president Joan Laporta, acompanyat del directiu de l’Àrea Social, Josep Ignasi Macià, ha assistit aquest vespre del dilluns 27 de juny al darrer acte de lliurament d’insígnies d’or d’aquesta temporada, al que han assistit una seixantena de de socis i sòcies, acompanyats de familiars i amics, que es van vincular al Club als inicis dels setanta i celebren els seus 50 anys de lligam barcelonista.

Joan Laporta s'ha dirigit als assistents a l’Auditori 1899, reconeixent que, "fa 50 anys vau agafar un ferm compromís amb el Club, la ciutat i el país, quan es començava a acabar la dictadura i abraçar la democràcia i la catalanitat, dos aspectes sense els quals no s’entén el Barça. Vosaltres us heu fet grans amb el Barça, i gràcies a vosaltres, el Barça s'ha fet gran. Sou en exemple per a les noves generacions de barcelonistes que seguiran creixent amb el Barça i amb nou Camp Nou que serà el millor estadi del món".

Tres fills de Raimon Carrasco

Els socis i sòcies que han rebut la insígnia d’or van fer-se del Barça fa cinquanta anys i han mantingut al llarg d’aquest temps el seu sentiment i amor barcelonista. Entre els socis que van rebre la insígnia d’or durant aquest acte estaven presents tres fills de l’expresident Raimon Carrasco, Jaume, Xavier i Jordi, que els va fer socis quan era membre de la Junta Directiva d’Agustí Montal, i que va morir el passat mes de març.

Amb aquesta insígnia d’or, el Club valora, i vol agrair, el gran mèrit i el suport de tots ells, que van agafar el compromís de fer-se socis i sòcies de l’entitat, i col·laborar d’aquesta manera al creixement del Barça.

Pel president blaugrana, “el lliurament d’aquesta insígnia és un gest senzill, però ple de simbolisme, perquè d’aquesta manera el Club us vol agrair aquests anys de fidelitat i suport”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut