Èxit de les jornades de futbol destinades als socis i sòcies sobre la gespa del Camp Nou

Èxit de les jornades de futbol destinades als socis i sòcies sobre la gespa del Camp Nou

Un total de 560 membres del col·lectiu social del Barça participen en els partits dels dos dies del Torneig, que se celebren en un ambient lúdic i festiu

Un total de 560 socis i sòcies han pogut viure l’experiència de jugar a futbol sobre la gespa del Camp Nou, gràcies a  les dues jornades del Torneig de Futbol per a socis i sòcies organitzades per l’Àrea Social del FC Barcelona.

Tant a la gespa com a una part de la zona de tribuna, es va poder gaudir d’un ambient lúdic on tant els participants, com els familiars i amics que els van voler acompanyar des de la grada, van gaudir d’un dia molt especial i van viure una experiència única com és la de poder jugar a futbol amb una samarreta del FC Barcelona, en un escenari tant emblemàtic i sentimental per a tots els seguidors culers com és el Camp Nou.

Les dues jornades es van repartir al llarg del diumenge 19 de juny i del dimarts dia 21 en sessions de matí i tarda.

Sessions per a juniors i adults

Els primers en entrar en acció van ser els joves socis i sòcies que configuraven les categories junior de la jornada. Aquests jugadors, nascuts entre el 2006 i el 2012, van ser agrupats per sub-categories -benjamí, aleví, infantil i cadet-, i van disputar els seus partits utilitzant mig camp del terreny de joc. A la tarda del diumenge i durant la jornada del dimarts van ser els jugadors de les categories d’adults els que van agafar el protagonisme, amb la disputa dels respectius partits que es van celebrar utilitzant tot el terreny del Camp Nou.

Al llarg dels dos dies es va poder gaudir d’una autèntica festa i es van viure diferents anècdotes molt curioses, com presenciar en directe una sol·licitud de casament sobre la gespa, que va ser acceptada i molt festejada tant al camp com a la grada.

També es va poder observar la presència de socis i sòcies de fora de Catalunya, que no es van voler perdre l’oportunitat de viure aquesta experiència i participar en unes jornades que quedaran gravades en el seu record i que van servir per potenciar el seu barcelonisme.

Obsequis i medalles

Al final de cada sessió es va efectuar el lliurament d’obsequis a tots els participants  en uns actes en els quals hi van participar en representació del FC Barcelona el secretari de la Junta Directiva, Josep Cubells, i el directiu de l’Àrea Social, Josep Ignasi Macià, els quals van comprovar en directe la bona resposta i la il·lusió de tots els socis i sòcies que hi van prendre part.

Tots els joves participants de les categories junior van rebre una medalla commemorativa de la seva participació al torneig, mentre que els socis i sòcies de les categories d’adults van rebre  com a record de la jornada un obsequi amb un tros de gespa extreta del Camp Nou.

De manera majoritària, tots els presents en aquesta activitat van mostrar la seva satisfacció de poder participar en aquests partits, i gaudir de les sensacions que ofereix poder trepitjar la gespa del Camp Nou, sortir des del túnel de vestidors acompanyat de l’himne del Barça, poder seure a les banquetes dels entrenadors i reserves o poder-se canviar i dutxar-se en un vestidor de l’Estadi.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut