El termini de participació per a la reforma dels Estatuts finalitza amb 604 propostes rebudes

El termini de participació per a la reforma dels Estatuts finalitza amb 604 propostes rebudes

Un cop rebudes totes aquestes  propostes, la Comissió per la Reforma dels Estatuts és l’encarregada d’estudiar i valorar la seva viabilitat per incidir en els nous articles

El procés participatiu que ha posat en funcionament el Club per tal que els socis i sòcies i col·lectius blaugrana poguessin fer arribar les seves propostes de cara a la reforma dels Estatuts, s’ha tancat amb un total de 604 suggeriments, idees o propostes rebudes.

Des del 16 de maig passat i al llarg del darrer mes, el FC Barcelona ha obert la possibilitat a tots els seus socis i sòcies de fer arribar noves propostes de cara a la propera reforma dels Estatuts del Club, que està previst que es plantegi durant la pròxima Assemblea General Ordinària.

L’objectiu d’aquest procés, que acaba de finalitzar el seu termini d’enviament de propostes, ha estat el d’incloure l’opinió i la visió dels socis i fomentar la participació activa del col·lectiu, recollint idees, suggeriments i propostes a fi de consensuar un document modern, actual i amb perspectiva de gènere i sostenibilitat, que també estigui adaptat a les noves tecnologies i  que actualitzi i millori els postulats pels quals es regirà el Club els propers anys.

Un cop rebudes totes aquestes  propostes, la Comissió per la Reforma dels Estatuts, que ja fa temps treballant en la nova carta magna del Club, és l’encarregada de valorar tots els suggeriments rebuts i veure la viabilitat que poden tenir per ser inclosos d’una manera o l’altra dins els articles que configuraran els nous Estatuts del FC Barcelona.

Aquesta Comissió està conformada per la vicepresidenta Elena Fort; pel secretari de la Junta, Josep Cubells; pel membre de la Comissió de Disciplina Ramon Esteve; pels membres de la Comissió Econòmica Jaume Guardiola i Jaume Carrasco; pel notari Joan Carles Ollé; i pel síndic dels socis i sòcies del Club, Joan Manuel Trayter.

Interès per participar en  les decisions del Club

Les propostes rebudes evidencien un interès del col·lectiu social blaugrana, i des del Club es vol agrair la participació de tots aquells socis i sòcies que han fet arribar les seves idees. Les propostes rebudes mostren un interès rellevant sobre el correcte ús dels abonaments i la configuració de mesures que impliquin més assistència i més presència de socis i sòcies en els partits. En aquest marc, les propostes plantegen noves mesures i normes per pal·liar l’absentisme que es viu actualment en molts dels partits que se celebren a l’Estadi.

Un altre aspecte que apareix sovint en les propostes rebudes és el relatiu a la representació del col·lectiu social a les assemblees, amb l’objectiu que el màxim nombre de socis i sòcies puguin participar i decidir en aquells aspectes relacionats amb el funcionament del Club.

La transparència en les operacions econòmiques i de patrocini, la durada del mandat de la Junta Directiva o la participació dels socis i sòcies en diferents temes de l’activitat i la imatge del Club són altres dels aspectes que mereixen propostes i suggeriments del col·lectiu social del Barça.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut