Les dades de la temporada del Barça Femení

Les dades de la temporada del Barça Femení

45 victòries en 47 partits, amb 221 gols a favor i només 23 en contra. Aquestes són les xifres més destacades

El Barça Femení ha tancat la temporada amb la triple corona estatal, després de guanyar la Supercopa d'Espanya, la Lliga i la Copa de la Reina. Un fet que només ha passat dues vegades a la història de l'equip. Així doncs, el conjunt de Jonatan Giráldez finalitza un nou curs històric, que ens deixa les següents dades destacades.

mini_3200x2000-Femeni_Dades_temporada_CAT

47

Aquesta temporada, el Barça Femení ha jugat tots els partits que podria haver jugat: les 30 jornades de la Lliga, els 11 partits possibles de la Lliga de Campions, inclosa la final de Torí, els 4 de la Copa de la Reina i els 2 de la Final Four de la Supercopa. En total, 47 enfrontaments disputats durant aquesta temporada 21/22.

45

I, en aquests 47 enfrontaments, el Barça ha aconseguit ni més ni menys que 45 victòries! Així, només va perdre dos partits: contra el Wolfsburg a la tornada de les semifinals de la Champions i la final de Torí contra l'Olympique de Lió. 

221

Victòries acompanyades, en la majoria de casos, amb un gran espectacle ofensiu. I és que les blaugrana han aconseguit anotar un total de 221 gols a favor, repartits de la següent manera: 156 a la Lliga, 16 a la Copa de la Reina, 38 a la Champions i 8 a la Supercopa d'Espanya (set dels quals, a la final contra l'Atlètic de Madrid). Això fa una mitjana de 4,7 gols per partit. 

 

La màxima golejadora de la plantilla ha estat Alexia Putellas, amb 34 gols, seguida de Jenni Hermoso, amb 23. Per una altra banda, les màximes assistents han estat Alexia, Martens i Hansen, amb 18 passades de gol. 

23

La defensa també ha estat un punt fort aquesta temporada, ja que el Barça ha encaixat només 23 gols al llarg del curs. I una altra dada defensiva, ja que les de Jonatan Giráldez han aconseguit finalitzar un total de 26 enfrontaments sense rebre cap gol en contra. 

30

Aquest és el número de jugadores utilitzades aquesta temporada. A banda de les futbolistes de la primera plantilla, han participat en algun partit Ona Baradad, María Pérez, María Molina, Martina Fernández, Julia Bartel, Esther Laborde i Ornella Vignola, del Barça B. 

Durant aquests 47 enfrontaments, la jugadora més utilitzada ha estat Marta Torrejón (3607 minuts, 45 partits), seguida d'Alexia (3119 minuts, 42 partits) i Patri (2847 minuts, 38 partits). A la Lliga ha estat Marta Torrejón (29 partits jugats, 2352 minuts); a la Copa, María León i Sandra Paños (4 partits jugats, 360 minuts); a la Champions, Sandra Paños (10 partits jugats, 900 minuts) i Alexia Putellas (10 partits jugats, 878 minuts); i a la Supercopa d'Espanya Paños, Marta, Hansen, Martens i Jenni Hermoso (2 partits, 180 minuts).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut